Skip Navigation Links

İskenderun Halkı Uykuya Hasret Kalacak!

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, 30 Mart 2014 yerel seçimlerine az bir süre kala esnaf ve vatandaş ziyaretlerini hız kesmeden s

Politika   A+a-

 

     İskenderun şehir merkezinde esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Seyfi Dingil’e Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ile belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili eşlik etti.

    “Bu Kenti Alışveriş Cennetine Dönüştüreceğiz”

    Vatandaşlarla sohbet edip oy talep eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’un üzerinde kara bulutların kabus gibi dolaştığına dikkat çekip, İskenderun esnaf ve vatandaşlarını uykuya hasret bırakacağını söyledi. Seyfi Dingil; “Esnaflarımız ve vatandaşlar bu kentin yaşam alanı olmamasından ötürü şikâyetçiler. Akşam saat 6 – 7 oldu mu bütün İskenderun’un üzerine kara bir kâbus çöküyor. Bu bulutları dağıtmamız lazım, bu talihsizliği yenmemiz lazım. Bu kenti yaşam alanına çevirmemiz lazım. İskenderun her geçen gün geri gidiyor. Allah bize nasip ederse 30 Mart’tan sonra biz bu kenti yeniden inşa edeceğiz. Marka şehir yapacağız. Bu kenti alışveriş cennetine çevireceğiz. Bütün esnaflarımızı uykuya hasret biz vaziyete getireceğiz. Bu konuda kimsenin bir şüphesi olmasın. Biz bu kentin sayfasını yeniden açacağız. Bu konuda hemşerilerimden büyük destek bekliyorum. Allah nasip ederse 30 Mart tarihinde hem Hatay Büyük şehir’de hem de İskenderun’da halkımızı Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız. Hatay’a hizmet yağacak”diye konuştu.

 

 

İskenderun Halkı Uykuya Hasret Kalacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet