Skip Navigation Links

Karaağaç’ta Bir Nazım Culha Klasiği.

Karaağaç-Nazım Culha kucaklaşma seramonisi çıktı..

Gündem   A+a-

 

  Evlerin balkonlarından, cadde üzerinde bekleyen vatandaşların alkışlarıyla araçların kornalarıyla tuttukları tempo birbirine karıştı ve ortaya bir Karaağaç-Nazım Culha kucaklaşma seramonisi çıktı..

 

Karaağaç’ta Bir Nazım Culha Klasiği.

 

  Bir Nazım Culha klasiği şeklinde gerçekleşen Karaağaç esnaf gezisi sırasında alkışlarla korna seslerdi birbirine karıştı ve yüzlerce partiliyle birlikte esnafları gezen Culha’ya sevgi selinin her geçen gün arttığı gözlemlendi.

 

 
 
 

  CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha’nın esnaf gezisi sırasında evlerin balkonlarından alkış tutan tezahürat yapanlar, kornalarıyla selamlayan araçlara kadar bir coşku korosu şeklinde esnaf gezisi gerçekleşti.

 

  Oyların bölünmemesi ve herkesin CHP’de birleşmesi gerektiği sitemlerini dile getiren vatandaşlara ise yanıt Nazım Culha’dan geldi.

 

 

  Nazım Culha, demokratik seçim atmosferinde herkesin aday olmak hakkı bulunduğu gibi, vatandaşların da buna göre tercih hakkı bulunduğunu belirterek, Arsuz halkının teveccühünün rekor oy oranıyla CHP olacağından kuşkusu olmadığına dikkat çekti.

 

  Eşi Selda Culha ile birlikte esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla kucaklaşan Nazım Culha, gördüğü ilgi ve destekten bihayli memnun bir şekilde Karaağaçlılara teşekkür etti.

 

  Karaağaç seçim bürosu önünde bir teşekkür konuşması yapan Nazım Culha, halkın coşkusunu kendisini duygulandırdığını belirterek, bu güveni boşa çıkarmayarak söz verdikleri tüm hizmetleri halka sunacaklarının sözünü verdi.

 
 
 
Karaağaç’ta Bir Nazım Culha Klasiği. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet