Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassa'da Engeller Azalıyor

Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca,10 Engelli vatandaşlara 10 adet akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Yaşam   A+a-

 

    3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ki 10 adet akülü tekerlikli sandalye dağıtımın ardından ikincisi olan 10 adet akülü sandalyenin dağıtımı bugün gerçekleşti.

    Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca, Vakıf Başkanı Kaymakam Bülent TEKBIYIKOĞLU’nun talimatı doğrultusunda çalışmalar yapılarak ilçemiz belde ve köylerinde tespit edilen 10 engelli vatandaşımıza 10 adet akülü tekerlekli sandalye, Hükümet Konağı önünde muhtaç, hak sahibi 10 engelli vatandaşımıza törenle teslim edildi.

 

    Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU törende yaptığı konuşmasında:

    “Herkesin eşit doğmadığını, kimi vatandaşların dezavantajlı doğabildiğini, bu engelin kişilerin iradesi dışında olduğunu, buna rağmen sağlam olsalar bile herkesin birer engelli adayı olduğunu, Devlet imkanları ile engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak için “Sosyal Devlet” anlayışı ile çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

    Kaymakam  TEKBIYIKOĞLU;

    İhtiyaç sahibi engellilerimiz için yaptığımız bu çalışmaları, ileri ki zamanlarda da devam ettirmeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş