Skip Navigation Links

Gül 'İktidara yürüyoruz'

MHP Sarıseki’de düzenlediği mitingte seçim süreci ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Politika   A+a-

 

   Mete Aslan ve İbrahim Gül MHP’nin 30 martta sandıktan zaferle çıkacağı mesajını verdiler.

    MHP Sarısekide düzenlediği mitingte seçim sürecine heyecan kattı. Yüzlerce kişinin katıldığı mitingte konuşan MHP İskenderun belediye başkan adayı İbrahim Gül konuşmasında CHP’yi yerden yere vurdu. Bir önceki seçimde kendilerine ılımlı yaklaşan CHP’nin şimdi belden aşağı siyaset yaptığını söyleyen İbrahim Gül çok sert konuştu. Gül konuşmasında “Bu memleketin kötü gidişatına dur demek için yola çıktık. 30 Martta vereceğiniz kararla gelecek 5 yılınızı belirleyeceksiniz. Şu anda İskenderun’un mevcut yönetimine bakın devasal bütçe olmasına rağmen borcunu 72 trilyon arttıran bir yönetim var. 850 trilyonluk bütçe olmasına rağmen İskenderun’u içinden çıkılmaz bir hale getiren bu iş bilmez basiretsiz yönetime hep birlikte gereken cevabı vereceğiz.

 

    PKK’yı temizlememize mafyalık dediler.

 

     Biz büyüdükçe seçimi kazanmaya en yakın parti olduğumuzu hissedenler belden aşağı siyaset yapmaya başladılar. İktidar partisi bize destek verenlere tehditler jantajlar yapmaktadırlar. 5 Yıl önceki seçimlerde aımı anons ederken delikanlı İbrahim Gül diye anons edenler CHP liler bugün nasırınızamı bastık ne oldu. Biz bugüne kadar hiç mafyalık yapmadık böyle şeylerle hiç işimiz olmadı ancak bu kenti pkk uzantılarından temizlerken verdiğimiz mücadeleye eğer mafyalık diyorsanız biz bundan memnunuz kimse kusura bakmasın, İskenderun’un pkk uzantılarına akan kaynaklarını kesip bu kaynakları Türk gençlerine aktardığımız için bize mafya diyorsanız bundanda vaz geçmeyeceğiz lüğü için devletimizin ülkemizin bütünlüğü için her türlü mücadelenin içinde varuz ama hepsi yasal çerçevede, kimseye zulüm etmeden bu mücadelemizi yaparız. Bize çamur atanlar kendilerine baksınlar şehrin bir çok işletmelerini mafya bozuntularına peşkeş çeken Yusuf Civeleğin ta kendisidir. İskenderun’da yapılan budur bize çamur atmasınlar adam gibi siyaset yapıyoruz” dedi.

 

    BİZ HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ

     Daha sonra söz alan MHP Büyük şehir belediye başkan adayı Mete Aslan ise Türkiye’nin içerisinde bulunduğu tehlikeli süreci değerlendirdi. 30 mart tarihinin birileri için kötü bir tarih olacağına işaret eden Mete Aslan “ biz bu vatanın hizmetçisi hizmetkarıyız, makamda koltukta gözümüz yok ama söz konusu vatan olunca işte o zaman Mete Aslan koca kurttur. İskenderun’da inşallah İbrahim Gül başkan olacak ama bende balyoz gibi tepesinde olacağım sıkıysa hizmet etmesin sıkıysa Sarısekiye gelmesin bakalım. Elbette gelecek ve hizmet edecektir. Ben size burada belediyecilikten bahsetmek istemiyorum çünkü çok ciddi olaylar yaşanıyor, Hatay büyük şehir belediye başkanlığı sadece belediye başkanlığı değil getirilmek istenilen eyalet sisteminin bir parçasıdır, eyalet sistemini getirmeye düşünenlerin ömürleri kafi gelmeyecektir, bu memlekette kimsenin ikinci kimlik kullanmaya hakkı yoktur” dedi.

    Mete Aslan MHP’yi anketlerde aşağı gösteren basın organlarına eleştirilerde bulunarak istesenizde istemesenizde MHP Hatay’da var ve herzaman olacaktır. Birileri ne diyor yok efendim MHP’nin şansı yokmuş dedikoduya bakın çirkefliğe bakın. Vatandaş oyunu verirse partiler seçim kazanır vermesse kazanamaz kaldıki 1 oyda alsak şerefimizle seçime giriyoruz. Biz 1 oyda alacak olsak MHP’deyiz” dedi.

    Mete Aslan’a Sarıseki’nin 20 yıl belediye başkanlığı yapmış olan Şıhlı Gökçe’de destek verdi.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet