Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aslan ve Gül El Ele, Durmak Bilmiyorlar!

İskenderun Güney Eğitim Vakfını (İGEV) ziyaret eden Mete Aslan ve İbrahim Gül’ü İGEV Başkanı Şefik Uyar ve yönetimi kapıda karşıladılar.

Gündem   A+a-

)

 

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ile belediye meclis üyesi adayları yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İskenderun Güney Eğitim Vakfını (İGEV) ziyaret eden Mete Aslan ve İbrahim Gül’ü İGEV Başkanı Şefik Uyar ve yönetimi kapıda karşıladılar.

 

“İskenderun’un Hak Ettiği Hizmeti Getireceğiz”

 

   Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İGEV Başkanı Şefik Uyar, İskenderun’da 15 dönem belediye başkanlığı yapan Mete Aslan’ın yaptığı hizmetler ile tüm Hatay’a kendisini ispatladığına dikkat çekip Aslan ve İbrahim Gül’e başarılar diledi.

 )

 

Hatay’ın Büyükşehir yasası kapsamına alınmasına karşı çıktığını ancak alınan karar ile Hatay üzerinde oynanan oyunlar olduğunu ve bu oyunlara dur demek için Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu söyleyen Mete Aslan ise, Hatay Büyükşehir belediyesinin kurucu belediye başkanı olmak istediğini ifade etti. Hatay’da etnik köken ayırmadan bir yönetim anlayışı benimsediklerine söyleyen Aslan, belediyeciliği çok iyi bildiğini bunun bilincinde Hatay’a hizmet etmek istediklerini ifade etti. Mevcut belediye yönetiminin geçen 5 yıl içinde İskenderun’da basiretsiz kaldığını belirten MHP İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun’da halkının hak ettiği hizmeti almak adına belediye başkanlığı görevine talip olduğunu söyledi.

 
 
 
 
 
Aslan ve Gül El Ele, Durmak Bilmiyorlar!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar