Skip Navigation Links

Mustafa Çöloğlu Güven Tazeledi…

Tek liste aday olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Mustafa Çöloğlu; “bu güveninizi sarsmayacağım. Sizlere layık olmaya çalışacağım.

Gündem   A+a-

)

 

   İskenderun Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, olağan genel kurulunu yoğun katılım ile gerçekleştirirken tek listeyle aday olan Mustafa Çöloğlu, güven tazeledi. İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in de katıldığı olağan kurul’da konuşan İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, esnaflarına seslenip ‘işinizi yapar iken ailenizi ihmal etmeyin’ dedi.

 

“Ailenizi İhmal Etmeyin”

 

   Tek liste aday olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Mustafa Çöloğlu; “bu güveninizi sarsmayacağım. Sizlere layık olmaya çalışacağım. Bizlerin büyük sorunları ve büyük rakipleri var. Ancak çözüm önerisi noktasında hepimizin görüşüne saygı duymalıyız” şeklinde konuştu. Divan kurulunda bulunan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ta kongrenin esnafa yakışır bir kongre olmasını diledi.

 

)
 
 
 
 
 
 
İşte Yeni Yönetim

 

   İskenderun Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkan ve yönetim, denetim kurulu asil ve yedek üye listesi şu şekilde açıklandı. Başkan Mustafa Çöloğlu olup yönetim kurulu asil üyeleri ; “Hasan Şanlı, Beşir Dursun, Sultan Süleyman Soylu, Mehmet Akbaş, Süheyil Karabalkan, Münir Tultak, Caner Ömeroğlu, Ali Yaşar olarak belirlendi. Denetim Kurulu Asil üyeleri ise Turhan Süt, Okan Kasman ve Mehmet Dağlıoğlu’ndan oluştu.

 
 
 
 
 
Mustafa Çöloğlu Güven Tazeledi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet