Skip Navigation Links

Bu Şehir Hepimizin

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Filesan’ı ziyaret etti

Gündem   A+a-


  Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Filesan File Çuval San. ve Tic.Ltd.Şti.’ni ziyaret etti.


   Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette, konukları, işyeri sahiplerinden Bilgin Türkoğlu ve Necmi Türkoğlu karşıladı.



   İşyerini gezerek, personele başarılar dileyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışanlar içinde kadınların olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

 

 

   Çalışanlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Son derece modern, yüzde 70’i ihracata dönük bir işyerinde çalışmaktasınız. Kendini yenileyen bir işyeri. Yüksek teknolojiyle, ihracata dönük çalışıyorsunuz, çok ülkelere ihracat yapıyorsunuz. 22 ülkeye, dünyaya emeğiniz gidiyor. Ne kadar güzel bir şey. Ben de uzun yılar SSK Hastanesinde çalıştım. İşçilerin yoğun olduğu hastanede hekimliğim oldu. Bu yüzden emekçinin, emeğinin ne kadar değerli olduğunun bilincindeyim. Bir işyerinde emekçi olmazsa, işçi olmazsa ürün olmaz. Yatırımcı olmazsa emekçi olmaz. Bilgin Türkoğlu, ‘çalışanlarımızla biz bir aile gibiyiz’ dedi. Ne kadar güzel. Aile ortamında üretim dünyanın en güzel şeyi. Siz de bu güzel ortamda çalışıyorsunuz. Emek en yüce değerdir. Ben bu bilinçteyim. Sizlere başarılar diliyorum. İyi ki varsınız. Ben de her zaman demokrasiden, özgürlükten yana belediye başkanlığı yaptım. Bu beş yıl içinde altyapı çalışmaları yaptık. Yapmasaydık İskenderun susuz kalırdı. Susuz yaşam devam edemez. İskenderun’un su problemi çözülmüştür. Seçim var önümüzde, kısmetse ben de adayım. Sıra geldi üst yapıya. Daha güzel, daha çağdaş bir İskenderun kurulabilir. Çünkü İskenderun’un altyapısı tamamlandı. Altyapı binanın temeli gibidir. Altyapı olmadan üstyapı tutmuyor. Bu, işyerinde de böyledir. İşyeriniz yatırım yapıyor. Yüksek teknolojide yeni makine alınmış. Yatırım arttıkça verim artıyor, verim arttıkça istihdam artıyor. Sizin emeğiniz daha çok değerleniyor. Ben her zaman İskenderunluların hizmetindeyim. Belediye olarak bizim yaptığımız halkımızın yaşamını kolaylaştırmak, mutluluğunu arttırmaktır. İşinizden eve yorgun gidiyorsunuz bakıyorsunuz su akmıyor, mutlu olabilir misiniz? Halkın parasını çarçur etmeden, halka en iyi şekilde hizmet olarak dönmesini sağladık. Halkımız teveccüh gösterir devam edersek, yine aynı bilinçle halkımıza hizmetimizi sürdüreceğiz. Bu şehir hepimizin” dedi.


 
 

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilgin Türkoğlu, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, başarılarının devamını diledi.

 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet