Skip Navigation Links

Berkin Elvan Ölümsüzdür…

Hastane Önünde Olaylar Çıktı.

Gündem   A+a-

)

 

   İskenderun’da bulunan yaklaşık 500 kişilik grup Gezi Eylemleri sırasında başına gaz fişeği isabet ederek yaklaşık 270 gündür komada kalan ve geçtiğimiz gün ölen Berkin Elvan için ‘Berkin Elvan Ölümsüzdür!’ sloganları atarak eylem yaptı.

 

   İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için dışarı çıktığı sırada gaz fişeği ile başından vurulan Berkin Elvan ölümü birçok vatandaşı sokaklara döktü. Şehit Pamir Caddesi, Ulu Camii Caddesi, Pac Meydanı, Havuzlu çarşıda toplanan 500 kişilik grup uzun süre ıslıklar çalıp yürüyüş yaptılar.

 

)

 

 
Hastane Önünde Olaylar Çıktı

 

   Gezi Parkı olayları sırasında başından yaralandıktan sonra 269 gündür tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Berkin Elvan için hastane önünde yüzlerce kişi toplandı.Kalabalık gruptan bazı kişiler hastane önünden geçen iki çevik kuvvet otobüsüne taş atarak saldırdı. Camı kırılan otobüsteki çevik kuvvet polisleri de gruba gaz bombası attı.

 

   Bazı kişilerde çevik kuvvet otobüsünün bagaj kapaklarını açarak polislere ait malzemeleri aldı. Yaklaşık 5 dakika grubun arasında kalan 2 çevik otobüsü yolun açılmasıyla hızla olay yerinden uzaklaştı. Kalabalık grup bir süre daha slogan attıktan sonra gelen otobüslerle Berkin Elvan'ın cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na gitti.

 

 

 

 
Berkin Elvan Ölümsüzdür…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet