Skip Navigation Links

Hatay’da Oynanan Oyuna Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Mete Aslan, Ekinciler’ i Ziyaret Etti.

Gündem   A+a-

)

 

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Ekinciler fabrikasını ziyaret edip işçiler ile öğle yemeği yediler.
 
 
 
   Mete Aslan ve İbrahim Gül’e ilçe belediye başkan adayları ile çok sayıda partili de eşlik etti. MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ü, Ekinciler Genel Müdürü Fatih Keseroğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alper Menteşoğlu ve Ekintaş Genel Müdürü Önder Öztaş karşıladılar.

 

 

)

 

 

 

“Hatay’ın Hakkını Yedirmem”

 

   Ekinciler çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan Mete Aslan, Hatay Büyükşehir’in kurucu belediye başkanı olmak istediğini söyledi. Hatay’ın hakkını yedirmeden Hatay’ı yaşanılabilir bir kent yapabilme adına mücadele vereceklerini ifade eden Mete Aslan Hatay üzerinde oynanan oyunlara dur demek için oy talebinde bulundu. Mete Aslan; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan: Ekinciler biliyorsunuz gıda sanayide çok eski bir kuruluş. Ben 15 yıl İskenderun’da belediye başkanlığı yaptım. Kiminiz beni iyi bilirsiniz kiminiz kötü ama yine de bilirsiniz. Hatay’ın Büyükşehir olması münasebetiyle Büyükşehir’e MHP’den belediye başkan adayı oldum. Niye oldum diye sorarsanız. Ben belediye başkanlığı makamını koltuk olarak görmüyorum. Orası ancak benim için bir hizmet makamı olabilir. Benim 34 yıllık bir belediyecilik hizmetim var Konya’dan başlayıp İskenderun’da devam eden. Ben 15 yıl belediye başkanlığı yaptım ve alnımın akı ile belediyeyi devir ettim. Biz bu vatanın şerefini, hak ve hukukunu helal paranın nasıl kazanıldığını ailemizden öğrendik. Onun için Büyükşehir’in büyük yetkilerini ilk kurucu başkan olmak sıfatı ile bütün Hatay’ı özellikle bu bölgeyi hakkını yedirmeden, yaşanabilir bir il yaratmak için çalışmalar yapacağız. Bu sebeple Hatay üzerinden oynanan oyunları bozmak adına ben sizden oy istiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 
Hatay’da Oynanan Oyuna Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet