Skip Navigation Links

Yok Olan Sosyal Yaşantıyı Var Etmek İstiyoruz

Seyfi Dingil TEMAD’I Ziyaret Etti.

Gündem   A+a-

)

  

   30 Mart 2014 yerel seçimlerine çok az bir süre kala sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdüren Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini İskenderun Şubesini (TEMAD) ziyaret etti. Seyfi Dingil’e Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’da eşlik etti.

 

“Göreviniz Büyük…”

 

   Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TEMAD İskenderun Şube Başkanı Kazım Çakır, yerel anlamda hizmet görevini edinen kişilerin büyük bir görevi üstlendiğini işaret ederek Seyfi Dingil’e 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde başarılar diledi.

 

)

 

   Kazım Çakır’ın konuşmalarının ardından bir siyasetçi olarak değil de aile ferdi gibi buluşmak üzere ziyarette bulunduklarını söyleyen Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Astsubayların ülkenin güvenliği için önemsenecek görevlerde bulunduklarının altını çizdi.

 

 

 

“İskenderun Hak Ettiği Hizmeti Ak Parti İle Alabilir”

 

   İskenderun’un hak ettiği hizmetleri alamadığı ve bu alınamayan hizmetleri getirebilmek adına bu yola çıktıklarına vurgu yapan Seyfi Dingil; “İskenderun halkı hizmetin en iyisine layık. Ancak ne yazık ki İskenderun yıllardan bu yana hak ettiği hizmeti bir türlü alamadı. Çünkü bizler İskenderun olarak iktidarın, hükümetin yanında bir türlü yer alamadık. Bu bizler için son bir fırsat. Biliyorsunuz ki İskenderun 250 bin nüfuslu koca bir kasaba. Ama bu koskoca kasaba da akşam saat 6 – 7 olduğu zaman hayat bitiyor. İnsanların sosyal aktiviteye katılacağı bir alanımız yok. Bizler İskenderun’da yıllardan bu yana yok alan sosyal yaşantıyı var etmek için kolları sıvadık. Halkımız da teveccüh gösterir ise 30 Mart tarihinden sonra İskenderun’u Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz” dedi. İskenderun için hazırladıkları projeleri de anlatan Seyfi Dingil, emekli astsubaylardan destek istedi. 

 

 

 

Yok Olan Sosyal Yaşantıyı Var Etmek İstiyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet