Skip Navigation Links

Yoldan önce iş lazım,aş lazım,huzur lazım

Siyasetçi ilkeli olmalıdır,son dakikada parti belirlemek ilkesizliktir.

Politika   A+a-

 

    Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan beraberinde Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Abdürrezzak Dönmez, İlçe Başkanı İbrahim Göçmez ve teşkilat üyeleriyle Reyhanlı’da Hal, Sanayi sitesi, Çarşı esnafı ve STK temsilciliklerini ziyaret ettiler. Çalışkan gezdiği yerlerde, siyasilerin ilkesizliklerinden ve projelerinden bahsetti.

    Esnaf iflas etme noktasına gelmiş ve maalesef bu kalıcı problemlere hiçbir çözüm bulunamamıştır diyen Çalışkan, “Bırakın bu büyük sorunları çözmeyi halen yol park alt yapı ile uğraşıyorlar. Biz fabrikalar kuracağız ağır sanayi hamleleri yapacağız. Yaptığımız yol, alt yapı gibi çalışmaları da köklü çözümler ile yapacağız. Sürekli parke taşı yol söküp yapmayacağız. Buğdayı bile ithal eder hale geldik. Çiftçiler zarar ediyor girdiler pahalı, çiftlikler boş hayvan dahi ithal ediyoruz.

     GELİN ADI KİRLENMEMİŞ SAADET PARTİSİNİ DESTEKLEYİN

    Yoldan önce iş lazım aş lazım huzur lazım bunu da temin edecek kadrolar Saadet kadrolarıdır diyen Çalışkan, son dakikada partisini belirleyen adayları görüyorsunuz. Burada kabul edilmedi hadi öbür partiye, bu ilkesizliktir. Gelin ilkeli siyaset yapan, önce ahlak maneviyat diyen, Allah’ın rızasını gözeten, dürüst ilkeli ve geçmişte dik durmuş, adı rüşvet yolsuzluk gibi kirlere karışmamış Saadet Partisini destekleyin” dedi.

    İktidarı da hedefi Avrupa birliği olarak eleştiren Çalışkan bu uğurda tüm değerlerimizi kültürümüzü yok saymışlardır. Saadet’in hedefi ise İslam birliği, öz değerlerimizi kültürümüzü sürdürmektir.

    BATILILARI MÜDAHELEYE ÇAĞIRMAKLA SURİYE OLAYI ÇÖZÜLMEZ

    Reyhanlı’da gezen Suriyelilerin bu duruma düşmesinde iktidarında payı büyük diyen Çalışkan, “Güvenlik sağlanmış değil. Ve yaptıkları tek iş batılıları müdahaleye çağırmaktır. İslam ülkelerini sömüren yüz yıllardır bizi yok etmeye bitirmeye çalışan kurtuluş savaşında Çanakkale’de savaştığımız düşmanlarımızla dost oldular müttefik oldular. Ve Suriye olaylarının çözümü için ABD’ye dış güçlere gel müdahale et diyorlar. Cellâdından yardım istemek gibi bir şey bu durum. Suriye olayının çözümü için de batılıları müdahaleye çağırarak bu iş çözülmez. Ancak lider konumundaki İslam ülkelerin bir araya gelmesiyle çözülür.

    Bölgenin, Reyhanlı’nın sükûneti huzuru için adres Saadet Partisidir. Hep birlikte el ele gönül gönüle tüm sorunları çözeceğiz. Diğerlerini görüyorsunuz bir birlerinden farkı yoktur. Tek çözüm milli görüş kadrolarıdır” diye konuştu.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet