Skip Navigation Links

İktidar Treni Kaçarsa İskenderun Köy Olur!

Seyfi Dingil basınla buluşup projelerini açıkladı.

Gündem   A+a-

 

 

   Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, hafta sonu basın mensupları ile sabah kahvaltısında buluşup İskenderun için hazırlanan projelerini açıkladı. “Projemiz çok, ufkumuz geniş çünkü biz belediyeciyiz. Biz proje uzmanıyız, biz bütçe uzmanıyız” diyen Seyfi Dingil, 30 Mart seçimlerinde İskenderun halkının iktidar trenini kaçırması halinde İskenderun’un artık bir köy olacağını söyledi.

 
“Acılar Paylaşıldıkça Azalır, Mutluluklar Paylaşıldıkça Çoğalır”

 

   Ziraat Bahçesinde düzenlenen sabah kahvaltısında Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’e Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran’ da eşlik etti.

 

 

Gazetecilerin yapmış olduğu görevi “Acılar paylaşıldıkça azalır. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır” diye yorumlayan İbrahim Yaran; “Atasözünün gereğini yapıyorsunuz siz. Hakikaten acı günlerimizi ve olaylarımızı paylaştıkça toplumsal dualarla, toplumsal vicdani doğrulmalarla o acıyı kısmen de olsa telafi etme yolunu seçiyoruz. Hepinizin yapmış olduğu bu görev toplumun en üst tabakasından en alt tabakasına kadar önemlidir” dedi.

 

“Asrın Projesi Marmaray Değil Amanos Tüneli…”

 

   Başkan İbrahim Yaran’ın ardından önemli olanın hizmet ve İskenderun’u hak ettiği yere getirmek olduğuna dikkat çeken Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, , İskenderun’da büyük projelere imza atacaklarını söyledi. Amanos Tüneli projesinin önemine vurgu yapan Seyfi Dingil, projelerini sıralayıp; “Önemli olan bu kente hizmet etmek önemli olan bu kenti hak ettiği yerine getirmek. Bizler Ak Parti olarak bu kentin yıllardan bu yana alacaklı olduğu hizmetleri almak için yola çıkmış bulunuyoruz. Allah nasip ederse 30 Mart’tan sonra İskenderun’u Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştıracağız. Ve büyük projelere imza atacağız. En önemli projemiz istihdam. Bu kentin artık asfalt, kaldırım ile uğraşacak zamanı kalmadı. Biz bu kenti bir yaşam alanı haline çevirip kardeşliği, özgürlüğü, demokratlığı perçinleyip bu kenti her rengi ile kim nereden gelirse hiçbir ayrıma sebebiyet vermeden bu insanlara hizmet edeceğiz. İskenderun 250 bin nüfuslu bir kasaba oldu. Şayet bu seçimde de bu treni kaçırırsak İskenderun 250 bin nüfuslu bir köy olacak. Zaten halkın dilinde İskenderun’a emekliler şehri deniliyor. Allah bize bütün nimetleri vermiş. Dağı, ormanı, yaylayı, denizi vermiş. Ama biz bunlara dokunamamışız. Bütün bu nimetleri bir arada veren yüce rabbim bunları kullanmak içinde halkın teveccühü ile bizler büyük projelere imza atacağız. Amanos Tüneli projemize Başbakan’ın katılımıyla Haziran ayında kazma kürek vurulacak. Bu ne demek? Bu 15 dakika içerisinde Kırıkhan’dan 40 bin dönümlük sanayi alanına varış demektir. Bugün Osmaniye iline kadar bir metre yerimiz kalmadı. Sanayici diyor ki bana arsa ver. Gençlerimiz, vatandaşlarımız diyor ki bana iş ver. Bunun da tek çözümü Amanos Tüneli ile 15 kilometrelik tünel, 15 kilometre de bağlantı yoluyla 30 kilometrelik çağın projesi. Herkes çağın projesi olarak Marmaray projesini gösteriyor ama istihdam açısından bu proje daha çok önemli. İskenderun’dan Kırıkhan’a 15 dakikada varıyorsunuz. 40 bin dönümde yüzlerce fabrika… Şu anda da pek yer kalmadı. Akdeniz’in en büyük tersanesini İskenderun’a düşünüyoruz. Devlet planlama da çalışmalar yapılıyor. Bu neden İskenderun’a yapılıyor? Çünkü İskenderun enerji merkezi…” diye konuştu.

 

 

 

“Koskoca Sahile 2 Çay Ocağı Ortasına 1 Tuvalet Yaptı”

 

   İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek’e de seslenen Seyfi Dingil, Civelek’in koskoca İskenderun sahil kordonuna 2 çay ocağı ile ortasına bir tuvalet yapmakla yetindiğini söyledi. Seyfi Dingil; “ Kusura bakmasın Dr. Yusuf Civelek… Koskoca sahil kordonuna 2 çay ocağı ile ortasına bir tuvalet yaptı. Bizim bu 7 km olan sahilimiz Bir Kuşadası’nda, Bodrum’da olsa inanın o kenti ayağa kaldırır” dedi.

 

 
 
 
İktidar Treni Kaçarsa İskenderun Köy Olur! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
murat kaya 10 Mart 2014 Pazartesi
iskenderun hiçbirzaman köy olmadı olmayacakta boşuna heveslenmeyin hükümetinizin attığı adımları boşuna atmadıkları ispatlandı işte ayakkabı kutularında boşuna kandırmayın sayın dingil eski bir sosyal demokrat olarak eski çizginize dönün!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet