Skip Navigation Links

Önemli Olan Hep Birlikte Olmak

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek sanayi esnafının konuğu oldu

Gündem   A+a-

 

 

  Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, sanayi esnafının konuğu oldu.

 
  Sanayi Sitesindeki Asal Çatı Metal adlı işyerinde Ali Abbas Alay’ın konuğu olan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değindi.

 

  Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, partililer ve sanayi esnafının da katıldığı kahvaltılı toplantıda, sanayi esnafı ile bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Önemli olan hep birlikte olmak, kalben ve hizmette memlekete sahip çıkmak. Beş yılda birçok çalışma ve hizmetler yaptık. Bilimi her zaman ön planda tuttuk. Yaptığımız işin başında, küresel iklim değişikliğine önlemler aldık. İskenderun’un su sorunu çözüldü. Su olmadan hayat devam edemiyor. Nüfus artıyor, su azalıyor, su kirleniyor ve susuzluk, kuraklık kapıda. Biz bunun önlemini aldık. Yağmayan yağmur birden yağıyor. Seller bekleniyor ona karşı da tedbirlerimizi aldık. Devasa drenaj kanalları yaptık. Deniz kenti iskelesiz olur mu? İskele yoktu, iskeleyi kazandırdık. Taziye evi, nikah salonu, köprüler gibi halkımız için pek çok çalışma ve hizmetler yaptık. Halkın verdiği vergilerle oluşmuş bütçeyi çarçur etmedik, kul hakkı yemedik, yedirmedik. Esnafımızın her zaman yanında olduk. Esnaf olmadan üretim olmuyor. Esnafta ahilik kültürü var. Bu kültüre ülkemizin ihtiyacı var” dedi.

 

 

 

  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet fazilettir’ veciz sözüne dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Cumhuriyete sahip çıkacağız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkacağız” diye konuştu.

 

  Projelerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bizim projelerimiz çılgın değil. Uygulanabilir, gerçekçi proje. Akıllı, hayata geçebilen, insanın yaşamını kolaylaştıran projeler” dedi.

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet