Skip Navigation Links

Küçük Kızlardan Şampiyonluk!

İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz basketbol kursunda yetişen Küçük Kız Takımı İskenderun Şampiyonu oldu.

Gündem   A+a-

 

İskenderun Belediyesi’nin ilköğretim okulu öğrencileri için düzenlediği ücretsiz basketbol kursunda yetişen Küçük Kız Takımı, İskenderun Şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Basketbol Müsabakalarında İskenderun Şampiyonu olan Küçük Kız Takımı, Hatay Şampiyonluğu için yarışacak.

Dört takımın katıldığı müsabakada İskenderun Şampiyonu olan, Küçük Kız Takımı, 11 Mart 2014 Salı günü yapılacak olan, Hatay Şampiyonluk Müsabakasına katılacak.

Basketbol Antrenörü Emin Yetkin’in verdiği kurslarda yetişen Küçük Kız Takımı, Hatay Şampiyonluğu hedefine sıkı bir şekilde çalıştı.

 

 

 

 

İskenderun Belediyesi’nin kurslarında şampiyonlar yetişiyor

 

İskenderun Belediyesi’nin çocukları spora yönlendirmek, basketbolü sevdirmek ve öğretmek amacıyla düzenlediği basketbol kursunda, şampiyonlar yetişiyor.

 

İskenderun Belediyesi’nin ilköğretim okulu öğrencileri için düzenlediği ücretsiz basketbol kursunda yetişen Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, Ortaokullar arası Kız Basketbol Müsabakalarında Hatay Şampiyonu olurken, bu ay yapılacak olan Bölge Karşılaşmalarına katılmaya hak kazanmıştı.

 

 

Kız Basketbol Takımı da katıldığı Hatay Kulüplerarası Küçük Kız Basketbol karşılaşmalarında Hatay 3. ve İskenderun Şampiyonluğunu elde etmişti.

 

Geleceğin basketbolcularının yetişmesine olanak sağlayan ücretsiz basketbol kursu, Basketbol Antrenörü Emin Yetkin tarafından veriliyor.

 

İskenderun Belediyesi’nin Sakarya Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ücretsiz kurslar devam ediyor.

 

Kurslara, 9-14 yaş arasındaki kız ve erkek öğrenciler katılıyor.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet