Skip Navigation Links

Uzunçarşı esnafından Civelek'e Plaket

Parke taşı döşeme çalışması yapılarak güzel bir görünüme kavuşturulan Uzunçarşı'daki esnaf, Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek'e teşekkür ziyaretin

Gündem   A+a-

Uzunçarşı esnafından Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’e Plaket
 
Parke taşı döşeme çalışması yapılarak güzel bir görünüme kavuşturulan Uzunçarşı’daki esnaf, Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Dün, makamda yapılan ziyarette Uzunçarşı esnafı, yaşadıkları sıkıntıları gideren ve Uzunçarşı’yı güzel bir görünüme kavuşturan Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’e çiçek ve özel hazırlanmış anı tabağıyla teşekkür etti.
Ziyarette, Uzunçarşı esnafı adına konuşan Oktay Sabahoğlu, Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’in pozitif yaklaşımı ve mütevaziliğiyle kentin her kesiminde barış ve huzur ortamının oluştuğunu memnuniyetle gözlemlediklerini söyledi.
Esnaf Oktay Sabahoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bizler, Uzunçarşı esnafları olarak, kentimizin sorunlarını ve Belediyemizin çalışmalarını yakından izliyoruz. Sayın Başkanımızın pozitif tavırları ve mütevazi yaklaşımlarıyla kentimizin her kesiminde barış ve huzur ortamının oluştuğunu memnuniyetle gözlemliyoruz. İskenderun’un alt yapı sorunlarının yanı sıra, kentin güzelleşmesi için de gayretlerini esirgemeyen, esnafımızın taleplerine, ihtiyaçlarına duyarsız kalmayan, Belediye Başkanımız Dr. Yusuf H. Civelek’e kentimizin sosyal, kültürel ve kentsel gelişimine katkılarından dolayı, Uzunçarşı esnafları adına minnet ve şükranlarımızı sunarız.”
Uzunçarşı esnafının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek de, eskimiş görüntü sergileyen ve sıkıntıları olan İskenderun’un en eski çarşısının, yapılan düzenlemeyle sorunlarının çözüldüğü ve güzel bir görünüme dönüştürüldüğünü söyledi.
Halkımızın bu çarşıda daha keyifli alışveriş yapacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, esnafa ve halka hizmetin görevi olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek,“İskenderun her türlü güzelliğe sahip. Birçok kültürü içinde barındırıyor. Hem altyapı, hem üst yapı, sosyal yapı olarak çıtayı yükseltmek görevimiz. Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Uzunçarşı İskenderun’un en eski çarşısı. Tarihini bilmeyen geleceği göremez, tarihine kıymet vermeyen gençliğe kıymet vermez. Uzunçarşı’nın görünümünde eskimişlik vardı. Önemli olan kültürü, koruyarak modernize etmek ve güzelleştirmektir” dedi.
Samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda Uzunçarşı esnafı, Başkan’a çiçek ve özel hazırlanmış tabakla teşekkür etti.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet