Skip Navigation Links

Osman Pamukoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar!

HEPAR Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Politika   A+a-

 

    İGC 2. Başkanı Rızkullah Terbiyeli tarafından karşılanan Pamukoğlu, 1070 yılında Avrupa’dan hareket eden haclı seferinin hedefinde Hatay’ın olduğunu vurgu yaptı. Hatay’a kimsenin bakmadığına dikkat çeken Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    “Hatay Dertli”

   “1070 Yılında Avrupa’dan hareket eden haclı seferinin hedefinde Hatay vardı. Avrupalının hayalinde bu şehir vardı. 1220 yıllarında Cengiz Han Asya’dan gelir iken İran’ın Perslerin topraklarında Cengiz Han’a dediler ki Antakya diye bir yer var o kadar zengin o kadar müreffeh. Bu sözlerin söylendiği Hatay bu mu? Buraya bir şey yapılmış mı? Bugüne kadar bura ile dalga geçilmiş. Bu kadar net… Ben sizlere örneği tarihten veriyorum. Başkasının da böyle bir örneği vereceğini zannetmiyorum. Haclıdan gelir iken Kudüs’e gider iken hayallerinde Antakya vardı. Antakya’dan eski çarşıdan geçer iken aman yarabbi dedim kendime. Günah… Hatay’da, Kastamonu’da Safranbolu’da bulunmayan tarihi mimari eserler var. Bu nedir? Hatay merkez dertli… Bu şehre kimse bakmamış. Hatay bakımsız bir şehir, özeti bu... Bu partilerle Hatay hiçbir şekilde toparlanamaz” şeklinde konuştu.

 

 

Hak ve Eşitlik Partisi’nin adaylarına ‘halk ne isterse verin’ diye kesin talimatının olduğunu da sözlerine ekleyen Osman Pamukoğlu; “ Adaylara kesin talimatım var. Halk ne isterse vereceğiz deyin. Vereceğiz. Halk bir şey istemiyor ki” dedi.

 


 
Osman Pamukoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet