Skip Navigation Links

AKP Dörtyol'dan sert bir açıklama geldi..

Belediyeler sorumluluklarını Ali Cengiz oyunu ile üzerlerinden atamazlar..

Gündem   A+a-

Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen yazılı bir açıklama yaparak Ak Parti’ nin Belediyecilik alanında kendini ispatlamış bir parti olduğunu, hiç kimsenin de buna dil uzatamayacağını belirtti. 27 temizlik işçisinin işine son verilmesinin kabul edilebilir hiçbir gerekçesi olmadığını belirten Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen yazılı olarak yaptığı açıklamada; “20 Temmuz 2009 tarihinde mahalli bir gazetemizde temsilcisi olduğumuz Ak Parti aleyhine Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’in yaptığı yanlış ve haksız beyana-tına cevap verme zarureti hasıl olmuştur.” dedi. DÖRTYOL’DA ALINAN OYLARIN ALTINDA KALINMIŞTIR Hiçbir siyasi partinin Ak Parti Belediyeciliğiyle boy ölçüşemeyeceğini belirten Görgen; “Ak Parti Belediyecilik alanında tüm Türkiye’de kendini ispat etmiş ve bundan dolayı her iki vatandaşımızdan birinin oylarını alma teveccühüne ulaşmış bir partidir.” dedi.
Ak Parti Belediyecilik alanında tüm Türkiye’de kendini ispat etmiş ve bundan dolayı her iki vatandaşımızdan birinin oylarını alma teveccühüne ulaşmış bir partidir diyen İlçe Başkanı Görgen; “Bu hususta hiçbir siyasi parti Ak Parti ile boy ölçüşemez. Zira tüm Türkiye’de yapılan iş ve hizmetler ortadadır. Atalarımız boşuna dememiş “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” Ama bakıyoruz iş aş yerine sürekli laf üretiyor. Bırakın yeni iş üretmeyi gariban insanların aşı kesiliyor. Anlaşılan şudur ki, Dörtyol’da alınan oyların altında kalınmıştır. “Ak Partiye seçimi kaybettirelim, belediye başkanlığını kazanalım da sonu ne olursa olsun” zihniyeti, Dörtyolumuza zaman kaybettirecek ve çok büyük zararlar verecektir.” dedi. AK PARTİ KABİNESİ TÜM TÜRKİYE’NİN HÜKÜMETİDİR “Eğer Ak Partili iseniz o zaman hükümetiniz sizlere iş bulsun. Sizin ve bu ülkede yaşayanların içine düştüğü durumun sorumlusu olan hükümet eğer sizin partiden ise o zaman çözümünü kendi hükümetinizde arayın.” Sözleri iş becerememenin, verilen sözlerin tutulamamasının ve Ak Partinin büyüklüğü karşısında kendini küçük görmenin psikolojisidir. Şunu da herkes bilmelidir ki, Ak Parti kabinesi şunun bunun değil, tüm Türkiye’nin hükümetidir ve adı da Türkiye Cumhuriyeti Hükümetidir diyen Ak Parti İlçe Başkanı Osman Görgen; “Dörtyol Ak Parti Teşkilatı olarak 2009 Belediye seçimle-rinde sevgili Dörtyol halkının sandıkta verdiği karara ve derse sonuna kadar saygılıyız. Halkımızın verdiği bu mesajı açık ve net olarak algılıyoruz. Gereken neyse, yeri ve zamanı geldikçe yapılacaktır. Ayrıca halkımızdan yetkiyi alanlar da şunu unutmamalıdır ki; bu yetkiye layık olup olmadıkları tarafımızca sonuna kadar takip edilecektir. Gerekirse yapılan tüm yanlış iş ve işlemlerin hesabını yasal yollarla Dörtyol halkı adına soracağız.” Şeklinde sürdürdü. İHALE ŞARTNAMELERİNİ BELEDİYE HAZIRLAR. YOKSA SİZ YÜKLENİCİ FİRMAYA MI, HAZIRLATIYORSUNUZ?
Dörtyol Belediyesi’nin insanların ekmeğiyle oynamaya başladığını da belirten Görgen; “Yine deniliyor ki, “İhaleyi kazanan yüklenici firma ihale şartnamesine riayetle temizlik hizmetlerinin yürütülmesi için çalışan 75 kişi sayısını 60 a düşürmüştür.” Peki ala, ihale şartnamesini belediye mi hazırlıyor, yoksa yüklenici firma mı? Ali Cengiz oyunu ile sorumluluğu yüklenici firma üzerine atamazsınız. “Bu işçilerin işten çıkarılmasındaki seçim belediye meclis üyelerinin tamamının katıldığı bir toplantıda müştereken alınmış ve hiçbir siyasi ayrım yapılmamıştır. İşten çıkarılan hiçbir işçinin kime ve nereye oy verdiğini bilmiyoruz” deniliyor. Bu bilgi doğru değildir. Ne zaman ve hangi toplantıda bu kararı aldınız? Bu toplantıya kimler katıldı? İsim isim açıklayın. Yoksa sadece MHP li meclis üyeleri mi katıldı? Eğer böyle ise zaten daha baştan siyasi ayrımcılık yapmışsınız. “Biz belli bir siyasi düşüncenin değil, Dörtyol’un Belediyesiyiz” diyorsunuz. O zaman cevap verin; Ak Parti Belediye Başkanlığı döneminde 27 değil 1 tane siyasi görüşü MHP’li olan bir çalışanın ekmeğiyle oynanıp, işten çıkarılmış mıdır? Bilakis birçok insan şuna buna muhtaç olmasın, evindeki çoluk çocuğuna bir şeyler götürebilsin diye iş güç sahibi yapılmıştır.” dedi. Park Bahçe İşlerinde çalıştırılmak üzere 23 kişi yeni olmak kaydıyla 51 işçi alımı yapıldığını da hatırlatan Görgen; “Son olarak, Park Bahçe İşlerine 28 eski, 23 yeni toplam 51 kişi işe alınmıştır. Dolayısıyla 27 temizlik işçisinin işine son verilmesinin kabul edilebilir hiçbir gerekçesi yoktur. Netice itibariyle diyeceğimiz şudur; Dörtyol halkı vizyonu ve misyonuyla şehrimizi önce 2050, daha sonra da 2100 yıllarına taşıyacak hizmetler bekliyor. Bakalım Ak Parti döneminde başlatılan iş ve hizmetlerin kaçı bitirilebilecek göreceğiz. İnşallah 2009 – 2014 yılları Dörtyol için boşuna geçirilip, kaybedilmiş yıllar olmaz. Kamuoyuna en derin saygı ve sevgilerimle” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet