Skip Navigation Links

Esentepe Mahallesi'nde İbrahim Gül Coşkusu

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül Esentepe Mahallesinde görkemli bir kalabalık tarafından karşılandı

Politika   A+a-

 

    Esentepe Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Belediye Başkan adayı İbrahim Gül’ü mahalle gençleri “En Büyük Başkan Bizim Başkan, İskenderun’a Güller açacak sloganları” bir süre omuzlarında taşıdılar. Davul zurna eşliğinde halay çeken mahalle gençleri “Vur vur inlesin, rakipleri dinlesin” MHP adayı İbrahim Gül’e desteklerini dile getirdiler.

     MHP Belediye Başkan adayı İbrahim Gül mahalle sakinlerinin bu coşkulu karşılamaları karşısında duygulu anlar yaşadı. Çocukluğunun geçtiği ve ailesinin halen Esentepe mahallesinde ikamet ettiğini söyleyen İbrahim Gül mahallenin bütün sorunlarını kendisinde bizzat yaşadığını ve sorunları bilgini dile getirdi. İbrahim Gül yaptığı konuşmasında “Benim çocukluğum bu mahallede geçti, ancak ben Yıldırımtepe, Gültepe, Buluttepe, Çankaya, Esengül, Numune ve diğer mahallerle aynı kaderi paylaştığını çok iyi biliyorum. Tepe mahalleri yılların ihmalini yaşıyor. Diğer mahallerde buradan çok farklı değil, bu güne kadar yerel idareler, kendilerinin yaşadığı sahilevlerin dışındaki sorunları pek bilmezler. Ama biz hem sahilevlerdeki, Yenişehir mahallesini, Mustafa kemal mahallesini, körfez mahallesini, Çay mahallesini diğer mahalleri, çevre beldeleri ve köyleri iyi biliriz. Çünkü biz bu güne kadar halkımızın içinde yaşadık. Onlarla dertleştik, sıkıntılarına tanıklık ettik. Bildiğimiz sorunları çözmek için belediye başkanlığına aday olduk. Benim başkanlığım döneminde, Tepe mahalleri, çevre köyler, beldeler ve diğer mahalleler aynı hizmeti alacaktır. Biz sadece sahilde birden çok sosyal tesisi kurarak sosyal belediyecilik yaptık demeyeceğiz. Biz her mahalleye belediye hizmetini götürerek belediyeciliğin akıllardaki tarifini değiştireceğiz. Bize Belediye Meclis listesindeki aday arkadaşlarımızın neden çok tanınmadığını söylüyorlar. Aslında hepsi bilinen tanınan insanlar, hepsi halkın içinden aradaki tek fark biz meclis üyelerini zenginler kulübü anlayışı ile listelere yerleştirmedik. Çalışmak isteyen hizmet etmek isteyenlerle liste oluşturduk. Ekibimiz çok iyi niyetli ve hizmet etmek için aday oldular. Ben ekip arkadaşlarımla birlikte sizlerin desteklerini istiyorum. Seçimlere kadar her arkadaşımızın, komşumuzun gece-gündüz demeden çalışmasını istiyorum” dedi.

 

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet