Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Benim Yanımda Şansları Yok!”

İşçi Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde diğer adayların yanında hiç şansı olmadığını idd

Politika   A+a-

 

   Muhalefet partilerinin 12 yıllık iktidar partisinin günah ortağı olduğunu savunan Güçlü, halkçı bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek istediklerini söyledi.

   “Belediyeyi Halk Yönetecek”

    İskenderun Belediyesini halk ile yönetmeye talip olduklarını kaydeden Güçlü; “Diğer belediye başkan adaylarının partisine bakın. Körfez’de Ulla batar iken bu adaylarımızın partileri Türkiye’de yönetimdeydi. Dünya’da ozon tabakası parçalanırken de bu partiler meclisteydi. Bu adaylarımız maalesef benim karşımda çok şanssızlar. Çünkü bizim boynumuzda Doğu Perinçek’in elde ettiği ermeni soykırımına karşı zafer madalyası var. Onlar 12 yıllık iktidarın tüm günahlarını paylaşıyorlar. Halkımız onların seçim dönemlerinde ki umut pompalamalarına bugüne kadar aldandılar. Ama biz diyoruz ki ey yurttaş haydi gel. Atatürk’te birleşelim. Gayri milli programa karşı milli programda kendi ihtiyaçlarımızı esas alan tarım, çiftçilik, hayvancılık, sanayi ama önce insan, doğa ve çevre demek lazım. Biz bu anlayışla halkçı belediyecilikleri kuracağız. Halkımız ile yöneteceğiz. Dünyanın damı olan ozon tabakasının da delinmesine izin vermeyeceğiz. Ulla’nın kendi denizlerimiz de batırılarak buraların çöplüğe çevrilmesine de izin vermeyeceğiz. Çevremiz de planlanan havayı kirletecek olan termik santrallere de izin vermeyeceğiz. Yani halk için, halkla birlikte hem demokratikleşme, hem özgür bir toplum la Atatürk ile birleşeceğiz” açıklamalarına yer verdi.

 
 
Benim Yanımda Şansları Yok!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş