Skip Navigation Links

Su Faturasını Yüzde 50 Düşüreceğiz

Meşhur Belen ilçesinde seçim çalışmaları büyük bir hızla devam ederken, AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu halkına çok güveniyor.

Politika   A+a-

 

    36 yıllık Belen esnafı olarak halkın içinde olduğuna dikkat çeken Adnan Vurucu, Belen’i karış karış gezdiklerini anlattı.

    Belen’in en önemli sorununun su sıkıntısı olduğuna dikkat çeken Vurucu, İssume Mahallesi’nin su sorununu Aslantaş Barajı’ndan gelen su ile çözeceklerini söyledi.

    Belen’in yukarı kesiminin su sorunu bulunmadığını belirten Adnan Vurucu, Belen halkının Hatay’da suya en pahalı kullandığını anlatırken, su faturalarını yüzde 50 düşüreceklerinin sözünü verdi.

    Eski Antakya yolunun yürüyüş parkuru olarak ışıklandırılacağı, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekanlar oluşturarak da sosyal donatıları tesis edeceklerini belirten Adnan Vurucu, Belen’i bir cazibe merkezi ve marka şehir haline getirmeyi planladıklarını söyledi.

   Özellikle yayaların can güvenliğini tehdit eden trafik yoğunluğu nedeniyle alt ve üst geçit yapacaklarına dikkat çeken AK Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu, ekonomisi canlı, sosyal donatılarıyla herkesin mutlu olduğu bir marka kent hedefi koyduklarının altını çizdi.

   

adnan vurucu.jpg" alt="" />

Su Faturasını Yüzde 50 Düşüreceğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet