Skip Navigation Links

Fatih Tosyalı Güven Tazeledi

MÜSİAD Hatay Şubesi 5.Olağan Genel Kurulu toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-


 
MÜSİAD Hatay Şubesi 5.Olağan Genel Kurulu toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi.
İskenderun Kaymakamı Ali ihsan Su, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Özdemir ile şube üyelerinin, üye adaylarının katılımları ile gerçekleştirilen Hatay Şubesi 5.olağan genel kurulu toplantısının açılış konuşmasını MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı yaptı.
Tosyalı, MÜSİAD’ın Hatay’ın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına ivme kazandıracak tüm etkinliklerde var olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında, “İskenderun Kaymakamımız Ali İhsan Su ve MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Özdemir’e genel kurulumuza teşriflerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca şubemizin kurulduğu günden beri desteklerini ve katkılarını esirgemeyen bu yolda beraber yürüdüğümüz yönetim kurulu üyelerime ve çok değerli şube üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şube kuruluşumuz gerçekleşeli ve faaliyetlerine başlayalı 5 yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen, yaptığımız organizasyonlar ve çalışmalarla ülkemize ve bölgemize çok önemli katkılar sağlayan başarılarla dolu bir 5 yıl geçirdiğimiz düşüncesindeyim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada MÜSİAD Hatay şubemizin ilimize ve ülkemize yönelik çalışmalarının, üyelerimizin destekleri ile artarak devam edeceği inancındayım. Bu vesile ile genel kurul toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. MÜSİAD Hatay Şubesi’nin 2011 yılında yaptığı faaliyet ve etkinliklerden oluşan bir video sunumunun ardından genel kurul toplantısına geçildi. Konuşmaların ardından sunulan tek liste “oybirliği” ile kabul edildi.
Başkanlığına M.Fatih Tosyalı’nın tekrar seçildiği MÜSİAD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu.
Yönetim Kurulu Asil liste:
Mehmet Fatih Tosyalı, Suhat Korkmaz, Yaşar Niziplioğlu, Ali Özyurt, Cem Yusuf Güler.
Yönetim Kurulu Yedek Liste:
Mehmet Şükrü Baysal, Şahin Dal, Abdullah Bozatlı, Ali Canlı, Nuri Günal.
Denetleme Kurulu Asil Liste:
Halit Arslan, Kerem Kök, Tufan Parmaksız.
Denetleme Kurulu Yedek Liste:
Gülperi Avcı, M.Ali Dokuzoğlu, M.Sait Arslan.
Toplantının hemen ardından yeni üyelere rozetleri takıldı ve genel kurul, katılımcıların samimi ve sıcak bir ortamda hep birlikte yedikleri yemek ve yeni hedeflere koşmanın, paylaşmanın heyecanı ile sona erdi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet