Skip Navigation Links

Siz Hizmetlerin en iyisine layıksınız!

Sadullah Ergin, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Reyhanlı İlçesi ve köylerinde vatandaşlarla beraber oldu.

Politika   A+a-

 

    Reyhanlı İlçesi Seçim Bürosu açılışı dolayısıyla düzenlenen mitingde konuşan Ergin, "Siz hizmetlerin en iyisine layıksınız" dedi.

 

     Reyhanlı İlçesi Seçim Bürosu açılış törenine AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti Reyhanlı Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı Hüseyin Şanverdi, AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı Belediye Meclis üyesi adayları ile çok sayıda Reyhanlılı katılım gösterdi.

 

      Seçim bürosunun bulunduğu sokağı baştan sona kadar dolduran Reyhanlılı vatandaşlar, önce Reyhanlı Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı Hüseyin Şanverdi'nin açıklamalarını dinledi. Şanverdi, Reyhanlı sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacaklarını belirterek, "İki dönemdir Reyhanlı İlçesi'nde belediye başkanlığı görevini sürdürüyorum. İnşallah sizlerin de desteği ile üçüncü dönem başkanlık görevini yapmak nasip olacak. Reyhanlı İlçesi ve bütün köyleri geçmiş dönemlerde diğer siyasi partilerin ne olduklarını çok iyi biliyor. Artık onları deneme yerine hizmet sunan ve her zaman halkının yanında olan AK Parti'yi tercih edeceğine inanıyorum" dedi.

 

     Halka hizmet etmenin, Hakka hizmet olduğunu ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, "Siz hizmetlerin en iyisine, en güzeline layıksınız. Bizler sizlere hizmet etmek üzere siyaset yapıyoruz. Diğerleri gibi laf siyaseti, söz siyaseti yapmıyoruz" dedi.

 

      30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimin bir yerde hizmetlerin devamı ile yakından ilgili olduğunu hatırlatan Ergin, "Reyhanlı İlçesinin önümüzdeki dönemde de hizmet alması ve büyük projelerle bulunduğu yerden daha da yükseklere sıçraması yapacağınız tercihe bağlıdır. Reyhanlı Barajı Allah kısmet ederse 2015 yılının 15 Mayıs tarihinde sulama sistemleri de dahil olmak üzere sizlerin hizmetine sunulacak. Reyhanlı ilçemiz için barajın kıymeti anlatılmakla bitmez. Geçmiş dönem siyasiler bu barajın adını anmaya çekinirdi. Allaha şükürler olsun, sizlerin verdiği destek ile barajımızın temelini attık ve inşası hızla devam ediyor" dedi.

 

   Coşkulu kalabalık Ergin'in konuşmasını attığı sloganlar ile keserek, Ergin'i Büyükşehir, Şanverdi'yi ise Reyhanlı Belediye Başkanlığı koltuğunda görmek istediklerini kaydettiler. Ayrıca mitingde yaşanan sevinçten dolayı, gözyaşlarına hakim olamayan hanımlarda oldu.

 

Konuşmaların ardından Reyhanlı Belediye Meclis adayları tek tek tanıtıldı ve Seçim Bürosu'nun açılış kurdelesi Ergin ve beraberindeki heyet tarafından kesildi.


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet