Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Uysal Group’ta Büyük Buluşma..

Sadullah Ergin, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın misafiri olarak kahvaltıda 250 çalışan ve aileleriyle bir araya geldi..

Gündem   A+a-

 

 

   Merkezi İskenderun’a bağlı Denizciler Beldesi’nde olan Uysal Group’ta coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Adalet eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, istikrarın sürmesi ve yatırımlarla Hatay’ın kalkınması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

 
   Uysal Group bünyesinde çalışan 250 personel ve aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya gelen Sadullah Ergin, Ali Uysal ve çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı da teşekkür etti.

 
 
 
 

   Yaptığı konuşmada her türlü çaba ve imkan seferberliğiyle AK Parti’nin ilçeler ve Hatay büyükşehir belediyesini alması için çalıştıklarını belirten Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, küçük adımların büyük hizmetlere dönüştüğü hikayesini özetledi ve bu hikayesini de küçük bir avukatlık bürosuyla çalışma hayatına başlayıp, Türkiye’nin en önemli devlet adamlarından birisi olmak yolunda başarılara imza atan Sadullah Ergin’in hikayesine benzetti.

 

 

   Türkiye’de ihtiyaç duyulan yegane şeyin huzur ve güven ortamı olduğuna dikkat çeken Ali Uysal, şöyle konuştu: “istikrar olduğu sürece ülkemizde barış olduğu sürece müteşebbislerin yoluna daha kolay daha emin adımlarla gideceğini düşünüyorum.”

 

 

   Ali Uysal, Group bünyesinde 250 çalışanının olduğunu belirtirken, aileleri ve çevreleriyle birlikte toplamda 3 bin kişiye hitap ettiklerini belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerine dikkat çekti.

 

 

   Adalet eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, eş ve çocuklarıyla birlikte kahvaltıda kendilerini ağırlayan Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal ve eşi Şennur Uysal ile çalışanlarına teşekkür ederken birkaç uyarı yapmayı da unutmadı.

 

 

   Günümüzde iş bulmak konusunda patronların kıymetli olduğu günümüzdeki tablonun, Amanos (Hassa) Tüneli projesinin ardından yatırım bolluğu ve istihdam yoğunluğu nedeniyle emeğin değer kazanacağını söyledi ve Ali Uysal’ın şahsında tüm patronlara çalışanlarıyla iyi ilişkiler içinde olmaları tavsiyesinde bulundu.

 

 

 

 

 

   Sadullah Ergin konuşmasının devamında AK Parti iktidarının hizmetlerini şöyle özetledi: Geçmişten bu yana Türkiye tarihine baktığımızda ne zaman güçlü bir siyasi iktidar gelmiş ne zaman istikrar sağlanmış ise o zaman Türkiye yol kat etmiş Türkiye büyümüş Türkiye kalkınmış Türkiye geleceğe güvenle bakmıştır. Ne zamanda siyasi iktidarı kaybetmişiz ne zamanda koalisyonlar gelmiş ne zaman çalkantılar başlamış ise ülke olarak Türkiye olarak maalesef kaybetmişiz. 2000 yılının öncesine bakarsak bu tabloyu çok net görürüz. Memur ve işçilerimizin parasını ödeyebilmek için özel bankalardan ve tefecilerden kredi toplayan bir hükümetimiz vardı. Yurtiçinden ve yurtdışından sürekli kredi alıp yüksek faizde kredi kullanan bir hükümet olunca da, bölünmüş yollara para kalmıyordu. Otoyollara, hastanelere, adalet saraylarına, barajlara, demiryollarına, havaalanlarına yatırım yapacak kaynaklar kalmıyor tamamı faize gidiyordu. Son 11 yıldır faize giden bu kaynaklar kesildi ve sizlere yol, hastane olmaya başladı. Vatandaşımızın sigorta eczanelerinde kuyrukta beklemesini kaldırıp istediği eczaneden ilaç almasını sağladı. Onun ötesinde ambulans helikopter oldu, ambulans uçak oldu. İster asgari ücretle çalışan olsun ister işsiz tarlada çalışan olsun ister mahallenin bakkalı yada holdingin patronu olsun yeter ki ihtiyaç olsun 35-40 dakikada ambulans helikopterimiz ambulans uçağınız emrinizde olsun. Bu noktaya geldiysek siyasi iktidar ve ekonomik istikrar sayesinde oldu. İstikrar varsa huzur var istikrar varsa büyüme kalkınma var. Bunlar yoksa da Allah korusun kaos var kargaşa var ve küçülme var. Türkiye son 11 yılın 10 yılında büyüdü.”

 

 
 
 

 
 
Uysal Group’ta Büyük Buluşma..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar