Skip Navigation Links

MHP Heyeti Esnaf Taarruzunda!

MHP İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül,sivil toplum örgütlerine yönelik taarruz ziyaretlerini sürdürüyor.

Politika   A+a-

 

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve MHP’li İskenderun Belediye Meclis Üyesi adayları sivil toplum örgütlerine yönelik taarruz ziyaretlerini sürdürüyor.

     Gül Kuyumcular Çarşısında ‘Güller’ İle Karşılandı…

    İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ı ziyaret eden MHP yönetimi, kuyumcular çarşısında esnaflar tarafından çiçekle karşılandılar. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP yönetimine başarılar diledi. Esnafların sıcak karşılamasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, İskenderun’da esnafı rahatlatacak ve esnafın problemlerini aşacak programların 5 yıl içerisinde faaliyet programları içerisinde yer aldığını söyledi.

 

      “Esnaflarımız İçin ‘Konfederasyon’ Neden Olmasın”

     Esnaf ziyaretlerinde esnafların tek bir çatı altında toplanmak istediğini söyleyen Gül, esnaf odalarının toplu bir şekilde yer alabilecekleri konfederasyon düşündüklerini ifade edip; “bir yarışa çıktık ve inşallah yapılacak olan yerel seçimlerde İskenderun Belediyesine talibiz. Allah izin verir milletimiz de teveccüh gösterirse bu seçimlerden zafer ile çıkarsak esnafımızın ekmeğine katkıda bulunmak istiyoruz. 5 yıl içerisinde İskenderun’da esnafımızı rahatlatacak, esnafımızın problemlerini aşacak programları inşallah hayata geçireceğiz. Bizler esnafımızı bilirkişi kabul etmeden adım atmayı düşünmüyoruz. Çünkü hiçbir kimsenin her şeyi bilmesi gibi bir olası durum yoktur. Sizler bu işin uzmanlarısınız, sizler bu işin bilirkişilerisiniz. Bu işleri 24 saat sıkıntısıyla, güzellikleriyle yaşayanlar sizlersiniz. Bizler de bu şehri yöneten insanlar olarak esnaflarımızı ilgilendiren bir konu olduğu zaman sizlerle birlikte ortak bir karar alıp bir şekilde adım atmak istiyoruz. Bu konuda endişeniz ve tasanız olmasın diyorum. Esnaf odalarını bir çatı altında toplamak adına konfederasyon talebi geldi. İnşallah belediye başkanlığının konumu da buna müsaade ederse neden olmasın diyoruz. Bizler her konuda olduğu gibi birlik altında toplanmasından yanayız” açıklamalarına yer verdi.

     “Çevrecilerin Mücadelesinde Yanlarındayız”

     Sona eren ziyaretin ardından İskenderun Çevre Koruma Derneğini de (ÇKD) ziyaret eden Gül ve yönetimi, çevrecilerin her zaman yanlarında olduklarını açıkladılar. MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün çevre sağlığı konusunda ki hassasiyetini çok iyi bildiklerini belirten İskenderun ÇKD Başkanı Barış Sönmez, yerel seçimlerin İskenderun adına hayırlı olmasını diledi. Çevre ile ilgili her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Barış Sönmez, Gül’e İskenderun için hazırladıkları termik santrallerin etkileri konulu kitapçıktan bilgiler aktardı. Çevre Koruma Derneğinin toplumu ilgilendiren çok önemli konularla mücadelenin içerisinde olduğunu söyleyen Gül ise, çevrecilerin çevre adına yapılan tüm eylemlerinde yer aldıklarını ifade edip çevre sağlığının bilinci ile her zaman destek olmaya da devam edeceklerini belirtti.

 


MHP Heyeti Esnaf Taarruzunda!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet