Skip Navigation Links

Taziye Evi İçin İlk Kazmayı Başkan Altan Vurdu

Payas’da Cumhuriyet Mahallesi 100. Yıl Okulu’nun yan tarafında bulunan arazide yapılacak olan Taziye Evi için ilk kazmayı Payas Belediye Başkanı Bekir

Payas   A+a-

 

    Yoğun katılımın olduğu ilk kazı sonrasında bir konuşma yapan Bekir Altan, “Böyle mübarek bir işe başladık. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. Yıllarca doğuda ve güneydoğuda birçok cenazeye gittiğini ve Taziye Evlerini orda gördüğünü belirten Başkan Altan “Hep gönlümden bu Taziye Evini Payas’ta nasıl yaparım diye geçirmiştim. Diyarbakırlı hemşehrilerim geçenlerde bana gelerek artık gönül gönüle olduğumuzu ve benim gönlümde yatan Taziye Evini yapmamı istediler. Biz de hemen arkadaşlara talimat vererek projeyi çizdirdik. Bu mübarek Cuma gününde kazmayı vurduk.” ifadelerini kullandı.

 

 

     Gönülden İsterseniz Gerçekleşir

 

 

    Yüce Mevla’dan bir işi gönülden isteyince gerçekleşeceğini belirten Altan “Biz gönülden istediğimiz için çok şükür bu iş gerçekleşti. Dün arkadaşlarla bu iş için kritik yaptığımızda bana bu işin ne zaman biteceğine dair soru sordular. Kıymetli hemşehrilerim siz hiç merak etmeyin hızlı bir şekilde başlar ve en kısa sürede sonlandırırız. İnşaatı yapacak olan arkadaşımız 6 ay diyor. İnşallah işlem bittiğinde de burayı dualarla hizmete açarız.” şeklinde konuştu.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet