Skip Navigation Links

Yörük Et Market Bir Başka..

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin,halkla buluştu ve Yörükler Et Market’in açılışını yaptı.

Ekonomi   A+a-

 

    Coşkulu bir şekilde karşılanan Sadullah Ergin, Denizciler programında gördüğü ilginin dışında Yörükler Et Market’in açılışında da büyük bir coşkuyla karşılandı.

    Bilal ve Ertuğrul Yıldırım’ın işletmeciliğini yaptığı Yörükler Et Market, bölgede önemli bir açığı kapatacak.

    İki çocuğun açılış konuşmaları sırasında önce İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’e ve ardından da Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’e gösterdikleri yakınlık karşılıksız kalmayınca, çocukların keyfine diyecek yoktu.

    Çocuklarla yakından ilgilenen Ergin ve Dingil’in morallerinin çok iyi olduğu gözlendi.

     Yıldırım ailesinin işletmeciliğini yaptığı et market açılışında konuşan Sadullah Ergin, “istihdam yaratan, taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun” dedi.

    Günlük dana ve koyun etinin dışında beyaz et satışının da yapıldığı Yörükler Et Market’te fırın ve lokanta hizmeti de veriliyor.

    Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından açılışı yapılan Yörükler Et Market’te et ürünlerinden oluşan lezzetli ikramlar da yapıldı.

    Soğuk hava deposu ve geniş salonuyla hizmet vermeğe başlayan Yörükler Et Market’in açılışına, Adalet eski Bakanı ve AK parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, meclis üyesi adayları Mehmet Dönmez, Bülent Özer, Filiz Özçörekçi ile Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen ve Mimar Faruk Taşdelen de katıldı.

 


 

 

Yörük Et Market Bir Başka..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet