Skip Navigation Links

Kaymakamlık'ta '25.Vergi Haftası' ziyareti

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım KARACA,25.Vergi Haftası” münasebetiyle İskenderun Kaymakamı Hasan ÖZYİĞİT’i makamında ziyaret etti.

Gündem   A+a-


      Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım KARACA ve Gelir İdaresi Grup Müdür Vekili Namık ORHAN ile İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar AKŞAHİN ve Denetim ve Koordinasyon Müdür Vekili Murat SOYSAL’dan oluşan heyet 24 Şubat – 02 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanmakta olan “25.Vergi Haftası” münasebetiyle İskenderun Kaymakamı Hasan ÖZYİĞİT’i makamında ziyaret etti.

 

      Haftanın önemi ve hafta süresince gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım KARACA, “Gerek İlimiz gerekse Ülkemiz genelinde hem vergi bakımından hem de ekonomi açısından İskenderun İlçesinin önemine değindi.

 

    İskenderun Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, bu tür haftaların kamuoyunu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına önem arz ettiğini dile getirdi.

 

    Vergi ödemenin toplumsal bir görev olduğunun bilincinde hareket eden tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerini ileten Kaymakam H.Hasan ÖZYİĞİT, bu manada görevlerine sahip çıkan ve görevinin gereklerini özveriyle yerine getiren vergi dairesi çalışanlarına da ayrıca teşekkür etti.

 

    Bu anlamlı haftada gerçekleştirilen etkinliklerin değerli halkımıza hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam H.Hasan ÖZYİĞİT, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım KARACA ve şahsında tüm vergi dairesi personellerini tebrik etti.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet