Skip Navigation Links

Kadın Girişimciler Toplantı Yaptı

Kuruluş çalışmaların tamamlayan Dörtyol Kadın Girişimciler Derneği ilk toplantılarını dün Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Gündem   A+a-

KADIN GİRİŞİMCİLER TOPLANTI YAPTI

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Kuruluş çalışmaların tamamlayan Dörtyol Kadın Girişimciler Derneği ilk toplantılarını dün Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Kurucu Kurul Yönetim Kurulu Başkanı Perihan Soylu’nun yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan toplantı öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Örgütü Kadın Kolları tarafından oluşturulan bir heyet çiçek takdim ederek derneğe katılım için toplantıya iştirak ettiklerini açıkladılar.
Perihan Soylu desteklerinden ötürü CHP Kadın Kollarına teşekkür ederken AK Parti Hatay eski Milletvekili İsmail Soylu’nun eşi Fatma Soylu’nun da derneğe ayni ve nakdi yardımda bulunarak katkı sağladığını, Tufan Şirketler Gurubu Başkanı Osman Tufan’ı da ziyaret ederek destek isteyeceklerini belirtti.
Dörtyol Kadın Girişimciler Dernek Başkanı Perihan Soylu en kısa süre içerisinde bir kermes düzenleyerek derneğe gelir elde etmeyi amaçladıklarını da belirterek; “Kuruluşumuzu tamamladık. Ama maddi desteğe ihtiyacımız var. Hanımlarımızın ekonomiye katkılarını sağlamak için dernek adına bir atölye kurmak istiyoruz. Bunun için de kaynak yaratmak amacıyla bir kermes düzenleyeceğiz. Bu arada dernek üyelerimizle kapsamlı bir kahvaltı sofrasında bira raya gelmek ve kermeste yapılacakları görüşmek ayrıntılı olarak görüşmek istiyoruz.” dedi.
Narenciye memleketinde yaşıyor olmamıza rağmen narenciyenin sadece turfanda olarak satıldığını fakat işlenmediğini de belirten Perihan Soylu; “Bakınız narenciyeyi biz sadece dalında satıyoruz. Oysa narenciyenin şu anda lokumu yapılıyor, cezeryesi yapılıyor, turunç reçeli çok kabul gören bir ürün, Narenciyenin her çeşidinden marmelât yapmak mümkün. Kermesimizde bunları satışa sunmak istiyoruz. Ayrıca derneğimizin resmi açılışında satılmak üzere kalp ve yonca şeklinde sabunlar imal ettiriyoruz. Bunları hanımlarımız evlerinde süs eşyası haline getirip satacaklar” dedi. Toplantı karşılıklı görüş alış verişi yapılmasıyla devam etti.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet