Skip Navigation Links

AK Parti Belen'de Gövde Gösterisi Yaptı

Ak Parti Belen Seçim bürosu açılışında konuşan Belediye Başkan adayı Adnan Vurucu, Belen’e getirilmeyen hizmetleri getirerek tarih yazacaklarını söyle

Politika   A+a-

 

    Ak Parti Belen İlçe Seçim Bürosu açılışına Eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, partililer ve Binlerce halk topluluğu katıldı.

 

     Belen şehir merkezinde toplanan halk topluluğu Belediye Başkan adaylarına tam destek verdiler. Alkışlarla ilk olarak Seçim otobüsüne çıkan Ak Parti Belen Belediye Başkan adayı Adnan Vurucu, “Belen’e getirilmeyen hizmetleri getirmek, Ak Belediyeciliği Belen ile buluşturmak için bu kutlu yola çıktık. Hep birlikte bu kez inşallah Belen Ak Belediyeler kervanına katılacaktır. Belen’e yüksek okulların getirilmesi, parkların arttırılması, Mezarlık ve çevre düzenlemelerin yapılması, taziye evlerinin yapılması, susuzluk çeken ilçemizi susuzluktan kurtarmamız, TOKİ ve köprü projelerimiz arasına yer almaktadır.

 

     El Birliği ile Başta Hatay Büyükşehir olmak üzere tüm ilçeler ve Belen ilçemizi Ak Partili yapmak için hep birlikte 30 Marta kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi. Alkışlarla seçim otobüsünde halkı selamlayan Eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’de” 30 Mart seçimleri tarihi bir öneme sahip. Bu bakımdan seçimler çok önemli. Başbakanımıza 30 Martta ‘Sayın Başbakanım Hatay ve ilçeleri seçimi kazandı emir ve görüşlerinize hazırız” demek için sandıklardan Ak Parti oylarını patlatmaya varmısınız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu vesile ile Belen’de Adnan kardeşimize destek vereceğinize yürekten inanıyorum. Belen’e hak ettiği hizmetleri getirmek için Ak Belediyeler kervanına katacağınızdan eminim. Bu vesile ile Allah yar ve yardımcımız olsun, yolunuz açık olsun” dedi.

 

    Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti saflarına katılanlara Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin parti rozetleri takıldıktan sonra Belen ilçe Seçim Bürosunun açılış kurdelesi kesildi.

 

 

 


 

AK Parti Belen'de Gövde Gösterisi Yaptı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet