Skip Navigation Links

Hizmetleriniz Göz Kamaştırdı

Adalet Eski Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, İskenderun’da ki ziyaretlerine ara vermeden d

Politika   A+a-

 

    İskenderun’un tanınmış iş adamlarından Paşa Karaca’yı ofisinde ziyaret eden Ergin, İskenderun adına önemli mesajlar verdi. Ziyarete İskenderun’da görev yapan çok sayıda iş adama katıldı.

     “Hizmetleriniz Göz Kamaştırdı”

     Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşadamı Paşa Karaca, Ergin’in Hatay’a büyük hizmetler getirdiğini söyledi. Karaca; “seçimler ülkenin istikbal ve geleceğidir. Bu bakımdan 30 Mart yerel seçimleri hem ülkemizin hem de güzide şehrimiz Hatay’ın geleceğinin oylanmasıdır. Sayın Başbakanımızın en sevdiği bakanlarından biri olan Sadullah Ergin bey efendiyi Hatay’a yeni projelerle zenginlik katması, ilimize değerler katması için Hatay’a göndermiştir. Dünyanın en güzel doğasına sahip ilimize tıpkı Sayın Bakanımız gibi kendisiyle ve halkıyla barışık devlet adamları yakışır. Sayın bakanımızın son 10 yıllık süreçte bölgemize getirdiği göz kamaştıran hizmetleri hepimizin hafızasında. Bundan sonraki süreçte de bu defa Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yüksek enerjisi ve insanlarla kalpten kurduğu ilişkileri ile ilimize büyük katkılar sağlayacaktır. 30 Mart günü Hataylıların yatırımlara ve devasa projelere evet diyerek evlatlarımızın geleceğini teminat altına alacağını biliyoruz. Çıktığınız bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

     “Bu Kenti Hak Ettiği Yere Getirelim”

     İskenderun’u hak ettiği yere getirebilmek için her kesimin oylarına ihtiyaçları olduğuna vurgu yapan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise; “hepiniz bu kentin çocuğusunuz. Bende bu kentin çocuğuyum. Artık parti gözetmeksizin bu kenti hak ettiği yere getirmek üzere inşallah 30 Martta sizlerin desteği ve teveccühüyle, Allahın inayetiyle beni ve Büyükşehir Sayın bakanımı tensip buyurursanız inanın İskenderun hak ettiğini alacak. Hatay’da zaten büyük projeler geliyor. Allaha çok şükürler olsun ki arkamız da 5 yıl Adalet Bakanlığı yapmış, 6 yıl grup başkanlığı yapmış büyük bir ağabeyimiz Ankara’nın tecrübesiyle benim de bu kenti çok iyi tanımam belediyecilik hizmetleri ile sizlerle olan diyalogum ile İskenderun, Hatay artık hak ettiği yere gelsin” dedi.

“Hatay’ın Makus Kaderini Değiştirmek İçin Yola Çıktık”

Seyfi Dingil’in ardından Ankara’nın yanında olamadığı Türkiye’nin hiçbir yerinde sağlık ve huzur beklenilemediğine dikkat çeken Sadullah Ergin’ de Hatay’ın makus kaderini değiştirmek için bu yola çıktıklarını söyledi. Ergin; “30 Mart tarihi Türkiye’nin bundan sonra ki sürecine ilişkin bizlere bir istikamet verecek. Türkiye 2002’den bugüne istikrarlı bir süreç geçirdi ve son 12 yılda Türkiye taş üstüne taş koydu. Eserler üretti. Laf siyaseti değil hizmet siyaseti yaptı. Ve Türkiye bu 12 yılda dünya da en büyük 26. Ekonomi iken 16. En büyük ekonomi oldu. 10 basamak ilerledik. Bu gençlerimize, çocuklarımıza daha iyi bir Hatay daha iyi bir Türkiye bırakmak anlamına geliyor. Türkiye bu noktaya gelebilmek için milli gelirini tam 4 kat büyüttü. İhracatını 5’e katladı. Doğu’dan batıya, kuzey’den güneye ülkeyi yatırım ağı ile ördü. Türkiye bir uçtan bir uca şantiyeye döndü. Çin dünya da büyüme hızı bakımından birinci Türkiye isi ikinci sırada yer alıyor. Yıllardır bu şekilde devam ediyor. işte 30 Martta bu devam etsin mi etmesin mi bunu oylayacağız. Ankara yanınızda olmazsa Türkiye’nin hiçbir yerinde sağlık, huzur beklemeyin. Bu bünyeyi idare edin bir beyin var. Bütün sinir sistemimizi beynimiz ile hareket ettiriyoruz. Düşünün ki beyniniz işlevini kaybetmiş ise pazunuz istediği kadar güçlü olsun. Bu şehir yerel hizmetler açısından pek talihli bir şehir değil. Hatay merkezi hükümetten önemli hizmetler aldı. Ama aynı şeyi yerel yönetimler için söylemek mümkün değil. Hatay’ın bu makus tarihini değiştirmek için yola çıktık” açıklamalarına yer verdi.

 


Hizmetleriniz Göz Kamaştırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet