Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Borç Batağında

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, belediye meclis üye adayları ile birlikte Öksel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öksel’i ziyaret

Politika   A+a-

 

    Başkan Civelek’e ‘Hodri Meydan’ Diyen İbrahim Gül;

     “İskenderun Belediyesi Borç Batağında!”

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, belediye meclis üye adayları ile birlikte Öksel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öksel’i ziyaret ettiler. Öksel’de çalışan personeller ile bir araya gelen Gül, çalışanlarla bir arada oturup öğle yemeği yedi. Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Öksel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öksel, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ile belediye meclis üyesi adaylarına yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde başarılar diledi.

    “Söylenenler Yalandan İbarettir”

    Öksel çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmasında mevcut Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e yüklenen İbrahim Gül, İskenderun Belediyesinin borç batağı içerisinde olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) bir kez daha İskenderun Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in katıldığı her toplantı da İskenderun Belediyesinin borçlarını temizlediği yönünde açıklamalar yaptığının savunan Gül, söylenenlerin yalandan ibaret olduğunu belirtti.

 

    “Belediyenin Toplam Borcu; ise 271.803.615,30 Milyar TL”

     İskenderun Belediyesinin mevcut borçlarını resmi belge ile Öksel çalışanları ile paylaşan İbrahim Gül, Başkan Civelek’e ‘hodri meydan’ dedi. Metropol bir şehir olan İskenderun’un 5 yıl içerisinde kötü ve basiretsiz bir yönetim anlayışı ile yönetildiğinin altını çizen Gül; “maalesef İskenderun’un diğer belde belediyelerinden hiçbir farkı yok. Bunun sebebi 5 yıldır İskenderun’un idare eden zihniyetin beceriksizliği, iş bilmezliği, basiretsizliği İskenderun’u bu duruma getirdi” dedi. İskenderun Belediyesinin uzlaşma kapsamında olan borçlarının toplam 129.507.184,09 Milyar TL olduğunu söyleyen Gül, uzlaşma kapsamında olmayan borçların ise 142.296.431,21 Milyar TL oldu belirtip toplam borcun ise 271.803.615,30 Milyar TL olduğunu açıkladı. Başkan Civelek’e seslenen Gül; “hodri meydan. İskenderun Belediyesinin borcu yok diyorsun. Buyur resmi belgeler bende mevcut. Bu halkı lüzumsuz bilgilerle kandırmanın gereği yok” açıklamasına yer verdi.

 


 
İskenderun Belediyesi Borç Batağında videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
murat kaya 24 Şubat 2014 Pazartesi
SEÇİMİ BELALTI VURARAK SAHTE HABERLERLE ALAMAZSIN İBRAHİM GÜL SİZİN BÜYÜKŞEHİR ADAYINIZIN BORÇLARI VARDI O BORÇLARDA BİTTİ
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet