Skip Navigation Links

İlk mikro kredi verildi

Payas Belediyesi'nde 8 Temmuz'da yapılan Mikro Kredi bilgilendirme toplantısından sonra Karacami mahallesinde oluşan bir gruba ilk Mikro Kredi desteği

Gündem   A+a-

mikro%20B.jpg" alt="" />
 
Payas Belediyesi’nde 8 Temmuz’da yapılan Mikro Kredi bilgilendirme toplantısından sonra Karacami mahallesinde oluşan bir gruba ilk Mikro Kredi desteği verildi.
Payas belediyesi öncülüğünde Mikro Kredi İskenderun şubesi tarafından, oluşturulan 5 kişilik gruba 500 ile 10 bin TL arasında toplam 2 bin 800 TL Mikro Kredi desteği verildi.
Destek kredilerini takdim eden Belediye Başkanı Bekir Altan; “Bir organizasyon oluşturduk kısa bir süre önce bilgilendirmesini yaptık ve bugün ilk adımını atarak iş kurmak isteyen bayanlarımıza destek kredilerini veriyoruz. Bu kredi desteğimiz işini kurmak isteyen geliştirmek isteyen herkese yönelik devam edecektir, bu iş için destek olmak bizler için mutluluk kaynağıdır hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Mikro Kredi İskenderun şube Müdürü Hatice Şirin ve Müdür Yardımcısı Sabriye Yılmaz’ın da katılımıyla girişimcilere kredi destekleri verildi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet