Skip Navigation Links

İTSO'da uygulamalı girişimcilik kursları başlıyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve KOSGEP işbirliği ile 'Uygulamalı Gi

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve KOSGEP işbirliği ile 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' vereceklerini açıkladı.
Bülent Seküçoğlu, yaptığı açıklamada, “Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, bölgemizde girişimciliğin geliştirilmesi amacıyla Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hizmet Merkezi Müdürlükleriyle işbirliği içerisinde Hatay ve Kahramanmaraş illerinde 90'ar, Osmaniye'de 60 girişimci adayının katılabileceği 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri' düzenleyecektir.” Dedi.
Eğitimlerden mezun olarak kendi işini kuracak girişimcilerin, eğitimleri sırasında hazırlayacakları iş planları ile KOSGEB'e başvurabileceklerini kaydeden Seküçoğlu, şöyle devam etti: "KOSGEB tarafından uygun görülen iş planı sahipleri, KOSGEB'in sağladığı yeni girişimci desteklerinden yararlanabilecektir. Bu destekler 27bin TL'ye kadar hibe, 70 bin TL'ye kadar faizsiz geri ödemeli kredi şeklinde olacaktır.” açıklamasında bulundu.
Seküçoğlu, eğitime katılmak isteyen Belen, Dörtyol, Payas, Erzin ilçelerinden girişimci adaylarının İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'na 28 Ekim'e kadar başvurabileceklerini bildirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet