Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Her şey Hatay İçin!

Kurtuluş Caddesinde İkinci Etap Asfaltlama Çalışması Başladı

Gündem   A+a-

 

 

  Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Caddesi üzerinde ikinci etap asfaltlama çalışmalarına başladı.

 

  Şehrimizde araç ve yaya trafiği akışının düzenlenmesi, şehrin güzelleşmesi ve estetik bir görünüme kavuşması amacıyla çalışmalar yapan Antakya Belediyesi ekipleri bu anlamda yol düzenleme ve asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

 

  Geçtiğimiz hafta Kurtuluş Caddesi’nde çalışmalar başlatan Antakya Belediyesi ekipleri, Habib-i Neccar Camii önünden Garnizon Kışlası arasındaki yolun asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

 

 

  Antakya Belediyesi ekipleri, şimdi çalışmalarına, caddenin diğer yakası olan Habib-i Neccar Camii önünden Reyhanlı Yolu ışıklarına, Ticaret Borsası kavşağına kadar olan bölümde devam ediyor.

 

 

 

  Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, Habib-i Neccar Camii önünden Reyhanlı Yolu ışıkları arasında olan yolda asfalt öncesi temizlik çalışması gerçekleştirdi. Temizlik çalışmalarının ardından, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Caddesi üzerinde ikinci etap asfaltlama çalışmalarına başladı. Asfaltlama çalışmaları kısa zamanda tamamlanacak ve cadde araç trafiğine yeniden açılacak.

 

  Antakya Belediyesi ekipleri, Kurtuluş Caddesi üzerinde asfaltlama çalışmalarını tamamladıktan sonra asfaltlama çalışmalarını Kemalpaşa Caddesi üzerinde sürdürecek.

 

 

 

  Çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Antakya Belediyesi ekipleri, Kurtuluş Caddesi’nde ve Kemalpaşa Caddesi’nde asfaltlama çalışmasını kısa zamanda tamamlayacak.

 

  Belirtilen caddelerde, asfaltlama çalışmasının ardından kaldırım yenileme çalışmaları yapılacak.

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş