Skip Navigation Links

Bilek güreşine bayanlar damgasını vurdu

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilciliği tarafından düzenlenen bayanlar bilek güreşi teşvik müsabakası büyük

Spor   A+a-

 

    Kanal Spor Kulübü’nde düzenlenen şampiyona, Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal idaresinde gerçekleşti.

 

    Hatay’da ilk defa düzenlenen ve centilmenlik sınırları içinde gerçekleşen bayanlar bilek güreşi teşvik müsabakasına 25 sporcu katılım göstererek şampiyonluk için mücadele etti.

 

    Turnuva öncesi bir konuşma yapan Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal, bilek güreşi sporunu daha geniş kitlelere yaymak ve sevdirmek amacıyla il genelinde teşvik müsabakaları düzenlediklerini ifade ederek, “Hatay’da bilek güreşi ailemiz hızla büyüyor. Bu sporu severek yapıyoruz. Bu dostluk maçları, sporcularımızın, antrenörlerimizin ve hakemlerimizin kaynaşması bakımından çok iyi oluyor. Ayrıca bayanlarımızın da bu spora ilgi göstermesi ve katılması bizleri son derece mutlu etti. Bu turnuvanın devamı gelecek. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve görev alan hakemlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

    Heyecanlı geçen müsabakalarda, ilimiz hakemleri görev alarak maçları yönetti.

 

    Centilmence sonuçlanan turnuvada, Dilek İnal, Nermin Koçak, Sultan Danışman, Hülya Bakan ve Nurhan Mutlu kendi kilolarında BİRİNCİ olarak, madalyalarını almaya hak kazandılar. Turnuva da ilk 3’e giren sporculara madalya ve teşekkür belgesi verildi.

 

    Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal tarafından, turnuvada görev alan hakemlere de teşekkür belgeleri verildi. Hüseyin ZORKUN


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet