Skip Navigation Links

Prime Mall Sosyal Sorumluluklarını Yerine Getiriyor

İskenderun'un yaşam merkezi Prime Mall AVM sosyal sorumluluk projeleri kapsamında maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kucak açmaya devam ediyor.

Gündem   A+a-

 
 
 
İskenderun’un yaşam merkezi Prime Mall AVM sosyal sorumluluk projeleri kapsamında maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kucak açmaya devam ediyor.
Prime Mall İskenderun Kaymakamlığı ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün organizasyonunda İskenderun merkez ve çevre köylerde öğretim gören maddi durumu iyi olmayan 90 öğrenci AVM’de gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Rehber öğretmenler eşliğinde AVM’ye gelen öğrenciler çocuk eğlence merkezinde gönüllerince eğlendikten sonra öğle yemeği yediler ve sonrasında Alfa ile Omega isimli çocuk sinemasına geçtiler. Prime Mall alış veriş merkezi Müdürü Arzu Özerdem tarafından ilgiyle ağırlanan çocuklar AVM’de gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.
Daha önce iki kez benzer projelerde maddi durumu iyi olmayan öğrencileri ağırlayan İskenderun’un yaşam merkezi Prime Mall alış veriş merkezi müdürü Arzu Özerdem bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sosyal sorumluluklarını yerine getirmek adına benzeri projelere imza atacaklarını söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet