Skip Navigation Links

İskenderun’un 40 Yıllık Alacağını Tahsil Edeceğiz

Yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala, Ak Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, durmak bilmiyor.

Politika   A+a-

 

    Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Seyfi Dingil, minibüs durağına ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerisi noktasında fikirlerini dile getiren Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil,30 Mart tarihine az bir süre kaldığına dikkat çekip İskenderun’un 40 yıldan bu yana alacaklarını tahsil etmek için bu göreve talip olduklarını söyledi.

    “Bütün İnsanlarımızı Aşa, İşe, Ekmeğe Kavuşturacağız”

     ‘Bütün insanlarımızı aşa, işe ekmeğe kavuşturacağız´diyen Seyfi Dingil; “Bildiğiniz gibi 30 Mart’a az kaldı bu seçim atmosferin de yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bütün teşkilat el birliği ile İskenderun’a hizmet için her gün sabah erken saatlerden geç saatlere kadar çalışıyor. Sıkılmadık el bırakmıyoruz. Çalmadık kapı bırakmıyoruz. Allah nasip ederse biz bu seçimi aldık, alacağız. Buna eminim. Teveccüh iyi. Bu kente hak ettiği hizmetleri getireceğiz. Ben buradan bütün diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum. Önemli olan bu seçim sürecini kaos olmadan huzur içerisinde geçirmek. Biz bu kente 40 yıldan bu yana alacaklarını tahsil edeceğiz. Bütün insanlarımızı aşa, işe, ekmeğe kavuşturacağız. Birlik berberliği sağlayacağız. Ve kimseyi ayırmadan bu kenti huzur içerisinde yaşanacak şehir yapacağız” şeklinde konuştu.

 

    “Hepimiz Belediye Meclis Üyesi Gibi Çalışıyoruz!”

    Ayrıca, belediye meclis üyelikleri ile ilgili açıklamada bulunup mevcut belediye meclis üyelerinin listede yer almayacağı yönünde ki spekülasyonları ‘bunlar dedikodudan ibarettir’ diye cevaplandıran Seyfi Dingil; “Açıklanan bir liste yok. Teşkilatımız, vekilimiz, biz ve ilçe başkanımız yoğun bir tempo içerisindeler. Yoğun bir müracaat var. Hepsi bizim arkadaşımız. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Listeye giren de, girmeyen de hep beraber meclis üyesi gibi çalışıyoruz. Bazı meclis üyeleri istirahat etmek istiyor. Bazıları da bu liste de yer alabilir. Söylenenler dedikodudan ibaret. Görev yapanlara da teşekkür ediyoruz. Onların bilgi ve birikimine de ihtiyacımız var. Bizde öyle kesin bir prensip yok” dedi.

 


İskenderun’un 40 Yıllık Alacağını Tahsil Edeceğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet