Skip Navigation Links

CHP Tabandan MHP’ye Katılım!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yıllarca delegeliğini yapan Nihat Baş, Milliyetçi Hareket Partisine (MHP) katıldı.

Politika   A+a-

 

    Aday adaylığı sürecinde partisinin adil davranmadığını söyleyen Nihat Baş, CHP’nin tabanın sesine kulak vermediği için MHP’de yer almak istediğini açıkladı. Baş’a üyelik rozetini MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül taktı.

    “Bizi Dinlemediler”

    Milliyetçi Hareket Partisi ana seçim bürosunda MHP’liler ile bir araya gelen Nihat Baş, CHP’ye ateş püskürdü. Hatırlanacağı üzere CHP’nin Büyükşehir Adayını Doç. Dr. Lütfü Savaş belirlemesinin ardından parti binasında basın mensuplarının karşısına çıkan Baş, tepkisini dile getirmişti. MHP’nin seçim bürosunda MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile partililer tarafından karşılanan Baş, bundan sonra MHP’nin zaferi için çalışacağını açıkladı.

 

    “Bu Seçimi Ne İle Kazanacaksın Sayın Başkan!”

    CHP’nin yıllarca delege üyeliğini yapan Nihat Baş; “bizim başkanın yaptıklarını beğenmedik. Alt tabana meyil vermedi. Hiç kimseyi dinlemiyor. Sayın Başkan size ufakta olsa bir sitemim var. Alevi’siyle Sünni’siyle bu insanlar size oy vermiş. Hiç kimseyi takmadınız. Meclis üyeleri ile aranız iyi değil. Yönetimle aran iyi değil. Milletvekillerinle aran iyi değil. Bu seçimi ne ile alacaksın sayın başkan! Ufakta olsa sana bir sitem gönderiyor ve istifa ediyorum. Sayın İbrahim Gül’ün partisine MHP’ye katılıyorum” dedi.

    “Bu Katılımla MHP Rüzgârı Hızlanacaktır”

    Baş’ın konuşmaları seçim bürosunda partililerce uzun süre alkışlandı. Nihat Baş’ın sona eren konuşmalarının ardından Baş’ın MHP’ye katılmasının İskenderun’da esen MHP rüzgârını hızlandıracağını söyleyen Gül; “Uzun yıllar CHP’de farklı görevler de bulunmuş Nihat Baş ağabeyimizin tercihinin Milliyetçi Hareket Partisi olması zaten şehrimiz de esen MHP rüzgârını daha da hızlandırdı. Ben Nihat Baş ağabeyimize MHP’ye geldiği için çok teşekkür ediyorum. Kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 


CHP Tabandan MHP’ye Katılım!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet