Skip Navigation Links

Seyfi Dingil:Seçimi açık ara alacağız!

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Seyfi Dingil, seçimi açık ara alacaklarını belirtti.

Politika   A+a-

 

    Seyfi Dingil, AK Parti seçim koordinasyon merkezinin düzenlediği istişare toplantısında yaptığı konuşmada, ak kadroların seçime hazır olduğunu söyledi.

 

 

    Vatandaşlardan büyük bir ilgi ve alaka gördüklerini ifade eden Seyfi Dingil,” teşkilatımız seçimlere hazır. Allahın izniyle seçimi kazanan sadece

 

    AK Parti değil, gerçek kazanan İskenderun olacaktır. 30 Mart İskenderun için bir milattır. Allahın izni ile bu kentte bir işsiz genç bırakmayacağız. Yoksulların, fakirlerin yanında olacağız.”şeklinde konuştu.

 

 

    Seyfi Dingil,” Belediyenin kapısı herkese açık olacaktır.30 Marta Büyük şehir Belediyesi başta olmak üzere İskenderun ve tüm ilçelerde, seçimden zaferle çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İskenderun’a yönelik gerçekleştireceğimiz projelerle İskenderun cazibe merkezi olacak. Biz laf üretmeyeceğiz icraatlarımızla konuşacağız” diye konuştu.

 

 

    Yapılan konuşmaların ardından birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

 

   Düzenlenen toplantıya Eski Milletvekili Mehmet Soydan, İlçe Başkanı İbrahim Yaran, SKM Başkanı Bestami Bilgili, Kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet