Skip Navigation Links

Rende Petrol Sürücüleri Coşturdu..

Rende Petrol, müşterilerinin memnuniyeti için indirim günlerini sürdüreceklerini açıkladı..

Yaşam   A+a-

 

    Her ayın bir günü düzenlene halk günü çerçevesinde yüzde 8 indirimle akaryakıt satışı uygulaması yapan Rende Petrol, müşterilerinin memnuniyeti için indirim günlerini sürdüreceklerini açıkladı..

    Rende Petrol Sürücüleri Coşturdu..

    İskenderun, Payas ve Karaağaç’ta hizmet veren tesislerinde halk günleri düzenleyerek büyük bir kampanyaya imza atan Rende Şirketler Grubu, İskenderun, Payas Rende ve Karaağaç Petrol’de müşterilerinden büyük takdir topladı.

   Her ay düzenledikleri kampanya bu kez Sevgililer Günü’ne denk gelen halk günü indirimi, Rende Petrol ve Karaağaç Petrol’de büyük ilgi gördü.

    Motorinde yüzde 8 gibi önemli bir indirimi sunan Rende Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren İskenderun ve Payas Rende Petrol ile Arsuz yolundaki Karaağaç Petrol’e akın eden sürücüler, büyük fırsatı iyi değerlendirirken, bayan sürücülere özel indirimin dışında Sevgililer Günü nedeniyle karanfil verildi.

    İskenderun Rende Petrol Müdürü Hakan Yanka, her ay düzenledikleri halk gününün bu kez sevgililer gününe denk gelmesinin ayrı bir anlam kattığını belirterek, tüm müşterilere uygulanan yüzde 8 indirimin dışında bayan sürücülere karanfil takdim ettiklerini söyledi.

 


 

Rende Petrol Sürücüleri Coşturdu..   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet