Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyfi Dingil:İşsiz İnsan Bırakmayacağız..

AK Parti İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir yandan projelerini anlatırken diğer bir yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Politika   A+a-

 

    Seyfi Dingil, İskenderun Kızılay derneği, Hassalılar Derneği ve Hal Pazarı esnafını ziyaret etti.

 

    İskenderun’un artık yalana doyduğunu ifade eden Seyfi Dingil,”Bizde yalan dolan olmaz. Ne söz verdiysek yerine getireceğiz. İskenderun son beş yılını yine boşuna geçirmiş, yol su kaldırım işleri ile 5 yıl harcanmıştır. İskenderun’umuzu sizlerle birlikte kalkınan, gelişen, işsizliğin olmadığı, yüzü gülen insanların şehri yapacağız” dedi.

 

 

   Kızılay Derneği Başkanı Ümit Günay ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Seyfi Bey İskenderun’un için ideal bir aday oldu. Halk bunu takdirle karşıladı. Çalışmalarını takdirle izliyoruz. İnşallah onu belediye Başkanı olarak görürüz. Kızılay’ın yapacağı çalışmalarda desteklerini bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

    Hassalılar Dernek Başkanı Mehmet Çolak ise Seyfi beyin belediyecilikten gelme bir aday olmasının İskenderun için bir şans olduğunu belirterek başarılarının devamını diledi.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş