Skip Navigation Links

İnci Klas Süper Market Hizmete Girdi

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, İnci Klas Süper Market’in açılış tören

Ekonomi   A+a-

 

    İşletmeciliğini Davut İnci ve Gazi Süleyman Tümkaya’nın üstlendiği, İnci Klas Süper Market, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

     Açılış törenine, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Teşkilat Başkanı Faik Çekin, Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, muhtarlar ve davetliler katıldı.

     Açılış töreninde yaptığı konuşmasında, yerel marketlerin önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Ne kadar yerelde alışveriş yaparsak paramız yerelde kalır. İstanbul, Ankara her yer bizim ama İskenderun’daki yatırım daha fazla bizim. Yerel yöneticiler, yerel üreticiden mal alıyor, değerlendiriyor, hem istihdamı, hem yatırımı arttırıyor. Demokrasiler de üretim de yerelden başlıyor. Sizleri yerel market açmanızdan dolayı gönülden kutluyor, bol kazançlar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

     Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, CHP Arsuz İlçe Teşkilat Başkanı Faik Çekin de yaptıkları konuşmasında, işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

     CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha yaptığı konuşmasında, “Özel sektörün gerek bölgeye sunacak hizmet açısından gerek oluşturacakları istihdam açısından bu tür yatırımların devamından yanayız” diye konuştu.

     Konuşmaların ardından, marketin açılış kurdelesi kesildi.

 


   İnci Klas Süper Market Hizmete Girdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet