Skip Navigation Links

Teröre Lanet Yağdı!!

Bitlis ve Hakkari Çukurca da alçak ve hain bir saldırı sonucunda askerlerimizin şehit edilmesinin ardından teröre lanet yağdı.

Gündem   A+a-

 
Bitlis ve Hakkari Çukurca da alçak ve hain bir saldırı sonucunda askerlerimizin şehit edilmesinin ardından teröre lanet yağdı. Yayınlanan mesajlarda şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri olmak üzere Türk milletimize, tüm Emniyet Teşkilatımız ve Silahlı Kuvvetlerimize sabır ve baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dilediler.
“Kardeşçe, Bir Arada Yaşama İrademizi Hiçbir Güç Engelleyemeyecektir”
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’in Bitlis ve Hakkâri Yüksekova- Çukurca’da askerlerimizin şehit edilmesi nedeniyle yayınladığı kınama mesajı: “Dün Bitlis’te, bugün Hakkâri-Çukurca ve Yüksekova’da, terör örgütünün hain ve insanlık dışı saldırısını lanetle kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğini, bütünlüğünü, kutsal vatanımızın her karış toprağında kardeşçe bir arada yaşama irademizi hiçbir güç engelleyemeyecektir. Şehitlerimizin acısı, bütün Türkiye’nin acısıdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim”
26 CANIMIZ DAHA BAYRAKLAŞTI.
Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikası İl Başkanı, Bağımsız Sağlık-Sen Genel Eğitim Sekreteri Metin YILMAZ: “Bugün Hakkari’deki Kalleş, bir o kadarda alçakça terör saldırısı sonucu 26 vatan evladının toprağa düştüğünü Büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu menfur saldırının sahiplerinin şerefsizliklerinin yanlarına kalmayacağını Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyük devlet olma mefkuresine zırnık zarar vermeyeceğini buradan siz kamuoyuna haykırmak istiyorum. Bizim figanımız o pisliklerin soluklarını kesecektir. Bugün şehit olan 26 Can Allah’ın izni ile bayraklaşmış ve şahadet şerbetini içmişlerdir.Peki ya onların leşleri; Cehennemin dibine gidecektir .Başta hükümetimiz olmak üzere tüm millet ve devlet erkanı terör konusunda şapkasını önüne koyup bir kez daha düşünmeli,bu güzel vatan toprağını çoluk çocuk sivil demeden ülkemizin huzurunu bozmak için son çırpınışları olan pkk gibi çapulcuların üzerine daha cesur adımlarla tedbirler alınarak hepten yok edilmelidir. Bu hain saldırıların zamanlaması da bizce önemli diye düşünüyoruz sebebi ise yeni anayasa çalışması İsrail’e çekilen rest ve kuzey Irak’a yapılan askeri hareketler artık at koşturamayacakları ortamın oluşmasını hazmedemeyen pirim yapamayan zavallılara Türkiye sonuna kadar bu işin hesabını soracaktır. Buradan BASK olarak şehitlerimize Mevla’dan rahmet dilerken Türk Milletinin başı sağ olsun diyor, şehitlerimizin kederli ailelerine sabır diliyoruz”
“Milletimizin Birlik ve Beraberliğini Bozamayacaklar”
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüsnü Salih Güder: “Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde dün 5 polis memuru ile bugün de Yüksekova ve Çukurca'daki 8 ayrı noktada düzenlenen terör örgütünün haince saldırısı sonucu 26 askerimiz şehit olup 18 askerimizin yaralanması, yüreklerimizi dağlamış ve bizleri derin üzüntüye sevk etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücüne, büyük Türk milletinin birlik ve beraberliğine ve aziz vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı, bölücü terör örgütünün menfur saldırısını nefret ve şiddetle tel’in ediyoruz. Bu hain saldırılar, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmamıştır ve bozmayacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ilelebet muhafaza ederek kararlılığımızı ve inancımızı korumaya devam edeceğiz. Büyük bir vatan aşkı, bağımsızlık tutkusu ve sağlam bir inançla verdikleri mücadelede yaşamını yitirip ebediyete intikal eden ve manevi rütbelerin en yücesine ulaşan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta kederli şehit aileleri olmak üzere Türk milletimize, tüm Emniyet Teşkilatımız ve Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına sabır ve baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
“TERÖR CAN ALIYOR CİĞERİMİZ YANIYOR”
Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Sekreteri Yaşar Gürakan: “Eli kanlı bölücü terör örgütü önceki gün Bitlis te 5 polisimizi, biri çocuk 3 vatandaşımızı ve dün de Hakkari, Çukurca ve Yüksekova da 25 askerimizi kalleş pusularda şehit ederek ciğerimizi yakmaya devam etti.Şehitlerimize Yüce Allah tan rahmet acılı ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Yaptığı katliamlarla yöneticilere diz çöktürerek ülkemizi bölme emellerini gerçekleştirmeye çalışan terör örgütü son günlerde tam manası ile gemi azıya almıştır. Dağda, ovada, şehirde, kadın, erkek, çocuk, asker, polis demeden kalleş pusularla katliam yapan örgüt gerekli karşılığı almadığı için olsa gerek katliamlarına fütursuzca devam etmektedirler. Bize göre ülkemizi yönetme ve sorumluluk makamında olanlarda maalesef görevlerini tam olarak yapamamaktadırlar. Ülkeyi yönetenlerin başlattığı Açılım politikaları, Habur Rezaleti, Eli kanlı katillerle yapılan görüşmeler, Polis Tokatlayanlarla yapılan tokalaşmalar, Hakkari Valisi’nin itiraf ettiği yıllardır yapılmayan operasyonlar, Verilen Tavizler terörün artmasında azmasında önemli rol oynamaktadırlar. Kalleş pusularda evlatlarını kaybeden Türk Halkının tam manası ile CİĞERİ YANMAKTADIR. Ülkemizi yönetenlerinde gerçekten ciğeri yanıyorsa bir an önce teröristlere gereken cevap verilmelidir. Eli kanlı katillerle aynı masada müzakere değil gerektiği gibi mücadele edilmelidir. Eli kanlı katillerin elleri kırılmalı, kalleş pusuları hazırladıkları terör yuvaları başlarına yıkılmalıdır. Teröristleri besleyen, barındıran ve destekleyen ülkelere, teröristlere silah ve mayın satan ülkelere gerçek manada yaptırımlar uygulanmalıdır. Terörü önlemek için başka ülkelerden icazet alınmasına başka ülkelerden yardım dilenilmesine askerimizi polisimizin vatandaşımızın kanı canı üzerinden pazarlık yapılmasına derhal son verilmelidir. Bunlar yapılmayarak halkımız oyalanmaya çalışıldığı sürece şehit vermeye devam edeceğimiz maalesef acı bir gerçektir. Terörle mücadele yerine müzakere yapılarak verilen ve verilecek olan şehitlerin vebali sorumluluk makamında olanların boynunda olacaktır. Bu vesile ile şehitlerimize tekrar Yüce Allahtan Rahmet, ailelerine ve milletimize de baş sağlığı diliyoruz”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet