Skip Navigation Links

Bakan Eroğlu İskenderun'da

Orman ve Su Işleri Bakanı Veysel Eroğlu,Iskenderun'a bağlı Azganlık beldesinde yapımı devam eden içme suyu arıtma tesislerinde incelemelerde bulundu.

Gündem   A+a-

 

    Aslantaş Barajı'ndan Iskenderun’a getirilecek ve şehrin tamamına verilmesi düşünülen içme suyu şebeke hattını Iskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelekdeğiştirdi. Iskenderun halkının musluktan su içmesi için yapılan arıtma tesisinin mart ayı sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Orman ve Su Işleri Bakanı Veysel Eroğlu, eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin, Milletvekili Orhan Karasayar, Iskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Iskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve protokol üyeleri birlikte arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

 

     Tesisin genel durumu ve çalışmaları hakkında teknik bilgiler alan Bakan Eroğlu, “22 milyon liraya mal olan içme suyu şebekesinin ödeneği devletimiz tarafından karşılanmıştır. Mart ayı sonuna kadar bitirilecek tesisin tamamlanmasının ardından Iskenderun halkımızın su sorunu kalmayacak.” dedi.

 

     Iskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de şehrin içme suyu şebekesini tamamen yenilediklerini belirterek, tesisin hizmete girmesi ile Iskenderun halkının artık musluktan su içebileceğini sözlerine ekledi. Orman ve Su Işleri Bakanı Veysel Eroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra atık su arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

 


 
Bakan Eroğlu İskenderun'da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet