Skip Navigation Links

14 Şubat Sevgililer Günü’nde 21 çifte nikah töreni

İskenderun Belediyesi’nce özel günde çiftlere Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk imzalı fincan ve orkide çiçeği verildi

Yaşam   A+a-

 

   14 Şubat Dünya Dünya Sevgililer Günü’nde, İskenderun Belediyesi’nde nikah yoğunluğu yaşandı.

    Aynı dönemde yaklaşık 4-5 çiftin nikahlandığı İskenderun’da 21 çift, yaşamını birleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih etti.

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikahlanan ilk çift, Cansu Atalay-Süzer Duran çifti oldu.

    Genç çiftlerin nikahını kıyarak, mutluluk temennisinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, nikah cüzdanını, orkide ile birlikte geline verdi.

    Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genç çifte günün anısına Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının yer aldığı bir çift fincan takımı hediye etti.

    Evliliğe adım atmak için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih eden Cansu Atalay ve Süzer Duran çiftinin nikah şahitliğini Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kamil Turan ve Kozma Sayek yaptı.

 

 

    Deniz kenarındaki nikah salonunda ‘evet’ dediler

    Nikah töreni, İskenderun Belediyesi’nin deniz kenarındaki Nikah Salonu’nda düzenlendi.

   Genç çiftin yakınları ve davetlilerin katıldığı nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, nikahların canlı olarak internet üzerinden izlendiğini belirtti.

   Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Böyle güzel bir günde denize karşı nikah töreni gerçekleştirmemiz, sizin de nikahınızı kıymış olmam benim için de mutluluk verici. İnsanlar hayatı boyunca hep mutluluğu arar. Şimdi size herkes mutluluk dileyecek. Mutluluğun anahtarı sevgidir. Birbirinizi, hayatı, dünyayı sevin. Sevdikçe birlikteliğiniz, mutluluğunuz artar. Mutluluğun, sevginin besini de saygıdır. Birbirinizi sayın. Memleketimize güzel evlatlar yetiştirin. Hayatı paylaşın. Hayat, paylaşıldıkça güzeldir” dedi.

    Genç çifte günün anısına Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunan bir çift fincan takımı hediye eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, geline nikah cüzdanıyla birlikte orkide verdi.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet