Skip Navigation Links

İki AKP’li ve İki CHP’liye Karşı Yarışacağız

Saadet Partisi Hatay il binasında gerçekleşen büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına partililer ve basın mensupları büyük

Gündem   A+a-

 

 

   Adayların tek tek tanıtılmasından sonra adaylığını duyuran Dr. Necmettin Çalışkan seçim süreci ile ilgili genel bir değerlendirme yaparak “İlimizde Hatay büyükşehir belediye başkan adayı olarak partimizin ve halkımızın teveccühü ile görevlendirildim. Saadet Partimiz hizmette çok farklı adil ve arkasında duracağımız dürüst adaylarla herkesin yüzünü güldüren Milli Görüş belediyeciliğini sunacaktır.



   Bakanların peş peşe Hatay ziyaretlerine değinen Çalışkan “Son günlerde Hatay'a bakanların ardı ardına gelmesi halka karşı mahcubiyetin ve acziyetin sonucudur. Yenilmişlik psikolojisiyle Hatay'a bir bakan büyükşehir adayı olmuştur. Her seçimde farklı adayla çıkıyorlar. Bu aday da bozuk çıkarsa ne yapacaklar? Bizim ne gizli kasetlerimiz ne de kimseyle hesaplaşmamız yoktur. Bir ideal partisi olarak tek hedefimiz Saadet Partimizin en büyük zaferlere ulaşmasıdır. Başka hesapların, denklemlerin içinde değiliz, olamayız. Belediyecilik proje ve kadro işidir. Dürüst kadrolar ve halkın menfaatine projeler Saadet Partisindedir. Belediyecilik Milli Görüş kadrolarının işidir. Hayali projelerden ve içi boş söylemlerden uzağız. Milletin alın terine sahip çıkıp, hakkını hukukunu koruyacağız.

 




   Çalışkan rakip adayların durumuna ilişkin olarak da, Biz şimdi iki Ak Partili ve iki CHP’liye karşı yarışacağız. Artık denenmemişlerin hizmet etme zamanıdır. Bugüne kadar Sayın Sadullah Ergin on iki yıl süreyle hizmet etmiştir. Sayın Lütfü Savaş ve Mete Aslan da hizmet etmişlerdir. Kendilerine geçmiş hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ama şunu da ekleyeyim ki, başarılı olsalardı yerlerinde kalırlardı. Bugün denenmemişe fırsat verme zamanıdır. Gözün aydın Hatay, gözün aydın Türkiye" ifadelerini kullandı.

 

 

 

   Saadet Partisi il binasında yapılan aday tanıtımında adayları şu şekilde sıralandı. Büyükşehir Dr Necmettin Çalışkan, Antakya Fahri Serdar Özal, Altınözü Abdulhadi Bük, Arsuz Hasan Alış, Belen Halit Cömert, Defne Mustafa Eğe, Dörtyol Mustafa Avcı, Erzin Mustafa Ertaç, İskenderun Halil İbrahim Çelik, Kırıkhan Mehmet Çito, Kumlu Osman Dibolar, Payas Recep Baysal, Samandağ Selim Demirli ve Yayladağı Mehmet Aydoğan.

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet