Skip Navigation Links

İşkur eski binasının yıkımına başlandı

İŞKUR binası yerine yenisi yapılmak üzere yıkılmaya başlandı.

Yaşam   A+a-

 

    Kentsel dönüşüm projesi kapsamında İskenderun İŞKUR hizmet binası depreme dayanıklı olmadığından dolayı yıkım kararı ile yıkım ihalesi yapılarak ARABOĞLU firması tarafından yıkımına başlanmıştır.

    Türkiye İş Kurumu İskenderun Şube Müdürü Mehmet YÜKSEL, İŞKUR hizmet binası İstihdamın korunması, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere 1992 yılında hizmet vermeye başlayan binanın kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına karar verildiğini belirtti.

    İşkur İskenderun Şube Müdürü Mehmet YÜKSEL “İşkur 'un amacı mesleği olmayan kişilere meslek sahibi ve iş sahibi yapmaya yönelik işgücü piyasasında iş ve işçi bulmaya aracılık hizmetini vermeye başlamış, özellikle bölgemizde gelişmekte olan sanayiinin işgücü ihtiyacını karşılama ve işgünün sektörel ve coğrafi hareketliliğini sağlamada kendisine verilen görevi uzun süre başarıyla yerine getirmeye çalışan bir kurumdur.Bundan dolayı daha işsiz insanlarımıza istihdam sağlama amacıyla düzenlenen kursiyerlerimizin daha modern sınıflarda eğitim alarak yetişmeleri için hizmet bu eski binamızın yıkımına karar verildi. ARABOĞLU YIKIM firması tarafından yıkımı gerçekleştikten sonra yeni bir hizmet binası yapımı için ihale edilecek ve önümüzdeki yıllarda Modern bir İŞKUR hizmet binasını İskenderun’a ve bölgemize kazandıracağız ”dedi.

    Daha önce içi boşaltılan İŞKUR hizmet binası ihalesini alan ARABOĞLU yıkım firması sahibi Mustafa ARABOĞLU tecrübeli elemanları ve modern iş makinaları ile yıkım ekibi işe başladı. Ana binanın yıkımıyla işe başlayan ekipler, Yıkım işlemi sırasında çevreye duyarlı olan titiz ekibi ile gerekli güvenlik tedbirleri alarak İşkur hizmet binasının çevresini güvenlik bariyerleri ile kapattılar.

    İşkur Hizmet binasının yıkım işini üstlenen firma Sahibi Mustafa ARABOĞLU “İskenderun İşkur hizmet binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında depreme dayanıklı olmadığı için yapılan yıkım ihalesini aldık. Yıkım ekibimizle modern iş makinalarımızla ve tecrübeli personelimizle birlikte Avrupa standartlarında çevreye duyarlı yıkım işini gerçekleştiriyoruz. İskenderunlu hemşerilerimizden yıkım süresince vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı çok özür diliyoruz. Yıkım işini tüm tedbirler alarak gerçekleştiriyoruz. İşkur Hizmet binası yıkımını en kısa zamanda tamamlayacağız ”dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet