Skip Navigation Links

Desteğe İhtiyacımız Var

‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasında Finale kalan İskenderun Mikado Dans Grubu, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde (İGC) basın toplantısı düzenledi

Magazin   A+a-

 

     İskenderun Mikado Hedefi Çizdi ‘Birinci Olacağız’

   Star Tv Ekranlarında yayımlanan ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasında Finale kalan İskenderun Mikado Dans Grubu, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde (İGC) basın toplantısı düzenleyerek final yolunda İskenderun halkının desteğine ihtiyacı olduklarını söylediler.

      Desteğe İhtiyacımız Var

   Dans Grubunun en başarılı isimlerinden Fatih Efe Bayram ile basın toplantısı düzenleyen Dans Grubu Yöneticisi Emir Aslan, İskenderun Mikado Dans Grubu olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında hedeflerinin yarışmayı birinci olarak tamamlamak olduğunu söyledi. 3 dönemden bu yana İskenderun Dans grubu olarak ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasına katıldıklarını ve hep final yolunda elendiklerine dikkat çeken Emir Aslan; “her şeyden önce bizler İskenderun’u temsil ediyoruz. Ve Türkiye’de şu anda bizi tanımayan yok. Bizi İskenderun Mikado Dans grubu olarak tanıyorlar. İskenderun’un ismini bu şekilde gururla, onurla taşımak hepimizin vazifesidir. Evet, artık finaldeyiz. Bu süreçte İskenderun halkının SMS ile desteğini bekliyoruz. Bunun yanında yarışmanın final bölümün de grup olarak maddi sıkıntı yaşıyoruz. Ben İskenderun’da yaşayan değerli iş adamlarımızın, sanayicilerimizin ve kurum müdürlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

 


Desteğe İhtiyacımız Var  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet