Skip Navigation Links

İbrahim Gül Pırıl Pırıl Bir İnsan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve parti ilçe yönetimi Ortodoks Kilisesine ziyarette bulundu.

Politika   A+a-

 

   İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur ve İskenderun Ortodoks Kilisesi Papazı Dimitri Yıldırım, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve yönetimini kapıda karşıladılar.

    “İbrahim Gül Pırıl Pırıl Bir İnsan”

    Samandağ İlçesinde cenazede bulunmasından ötürü ziyarete katılamayan MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’da telefonla Teymur ve Papaz Yıldırım ile görüşerek ziyarete katılamamasından ötürü duyduğu mahcubiyeti dile getirdi. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur, İbrahim Gül’ün pırıl pırıl bir insan olduğuna vurgu yaptı.

 

    “Cemaatim ve Vakfım Adına Sayın Gül’e Ve Ekibine Başarılar”

    Mete Aslan ile yaptığı telefon konuşmasını da aktaran Teymur; “az önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mete Aslan bey Samandağ’da bir cenazeye iştirakinden ötürü katılamayacağını bizlere iletti. Bizlere selamlarını, saygılarını ilettiler. Bu vesileyle ben cemaatimizin mensuplarına bu mesajı iletmiş oluyorum. Sayın Aslan, başka bir gün bizimle birlikte olacağını ifade etti. Bildiğiniz gibi ülkemiz yerel seçimler dolayısıyla yoğun bir tempoda ülkemizin her tarafında bu konuda ciddi çalışmalar var. Hizmete talip çok değerli adaylarımız var. Bu konuda yoğun bir çalışma içerisindeler. MHP’nin çok öteden beri tanıdığımız, sevdiğimiz, kardeşimiz pırıl pırıl bir insan olan Sayın İbrahim Gül ve ekibi bugün bizimle beraber. Ben bu konuda ki mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü hakikaten İbrahim Bey her konuda bizim cemaatimizin sevdiği bir şahsiyet. Her şekilde bir vesile ile bizlerle birlikte olmuştur. Üzüntümüzü, sevincimizi bizlerle paylaşmıştır. Bu vesileyle cemaatim ve vakıf yönetimim adına kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

    “Sözümüzü Tutacağımız Projelerimiz Var”

    Teymur’un sona eren konuşmalarının ardından söylenecek pek fazla söze gerek kalmadığını ifade eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, kısa bir hikâye anlatarak Teymur’un söylenmesi gereken bütün sözleri sarf ettiğini belirtti. İskenderun Belediyesi mevcut yönetiminin son 5 yıl içinde basiretsiz kaldığına dikkat çeken Gül; “görüyoruz ki belediye kendi yönetiminin kendi sorumluluklarının farkın da değil. İskenderun Belediyesi son 5 yıl içerisinde basiretsiz kalmıştır. Vatandaşlarımız bizlere sürekli olarak İskenderun Belediyesinden şikâyetlerini dile getiriyorlar. Bizler kimseler gibi söz vermiyoruz. Tünel yapacağız demiyoruz. Elbette bizim de projelerimiz var ama bizim projelerimiz altından kalkabileceğimiz, vatandaşlara verdiğimiz sözleri yerine getirebilecek projeler. Bu anlayış ile İskenderun Belediye Başkanlığına talibim. Takdir sizlerin” dedi. Sona eren konuşmaların ardından sohbet ortamında karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

 


İbrahim Gül Pırıl Pırıl Bir İnsan videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet