Skip Navigation Links

50 Yıldan Bu Yana İktidar Gelmedi. Bunun Zamanı Geldi Geçti

Ermeni Cemaatini Ziyaret Eden Dingil; “İskenderun’un Hak Ettiği Hizmeti Almak İçin Yola Çıktık” dedi

Politika   A+a-

 

    Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve çok sayıda partili İskenderun Ermeni Kilisesini de ziyaret ettiler.

     “50 Yıldan Bu Yana İktidar Gelmedi. Bunun Zamanı Geldi Geçti”

     İskenderun Karasunmanuk Ermeni Kilisesi Papazı Avedis Tabaşyan, İskenderun Karasunmanuk Ermeni Kilisesi Vakıf Başkanı Garbis Kısadur ve 2. Başkan Mihail Tabaş tarafından kapıda karşılanan Ak Parti heyeti, İskenderun’da ki projelerini anlatıp Ermeni cemaatinin taleplerini dinlediler. İskenderun’a hak ettiği hizmeti getirmek için yola çıktıklarını belirten Dingil, kapılarının 24 saat açık olacağını söyledi. Dingil; “Bu kentin hak ettiğini almak için bu yola çıktık. Birlik ve beraberlik, kardeşlik içerisinde herkesi kucaklayarak ayrıma ve ayrıştırmaya tabi tutmadan İskenderun’un her rengini, her sesini kendimiz gibi görüp belediyede ki bütün hizmetleri eşit, hakkaniyetli dağıtıp 24 saat evimiz, belediyemiz kapımız herkese açık olacak. Bizler bu kenti ortak akıl ile yönetmek istiyoruz. Büyük projelerimiz var. Arkamızda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ankara’da ki bilgi, birikim ve deneylerini bizlerle paylaşacak. Bizleri yönlendirecek. Bu projelerimizi hayata geçirecek Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Sadullah Ergin ile iyi bir ekibiz. Bu kente hizmet etmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Ve diyoruz ki 50 yıldan bu yana bir iktidar gelmedi. Bunun zamanı geldi geçti. Çok büyük projelerimiz var. Amanos Tüneli bunun en büyük örneği. Mayıs ayında kazma, kürek vurulacak inşallah. Arkasından Akdeniz’in en büyük tersanesi var. Kırıkhan’da 40 bin dönümlük bir arazi sanayi alanı ilan edildi. Halkımızın en büyük beklentisi İskenderun Üniversitesi için de gerekli çalışmalar yapıldı” diye konuştu.

 

    

   “Seyfi Dingil Halkın Arasından Çıkan Birisi”

   Ayrıca İskenderun’da gece hayatının olmadığına dikkat çeken akşam üzeri saat 5 – 6 gibi kentte hayatın bittiğine vurgu yapan Dingil; “üniversitenin İskenderun’a kazandırılması ve hayata geçirilecek olan projeler ile İskenderun’da hayatın sirkülasyon şeklinde devam edeceğine ve burada esnafından vatandaşına kadar herkesin mutlu bir hayat süreceğine söz veriyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Karasunmanuk Ermeni Kilisesi Vakıf Başkanı Garbis Kısadur ise Seyfi Dingil ve Ak Parti heyetine başarılar dileyerek; “güzel işler yapacağınızdan eminiz. Seyfi Dingil hepimizin bildiği halkın içerisinden çıkan bir isim. Hakkınızda hayırlısı olsun” dedi.

 

 


50 Yıldan Bu Yana İktidar Gelmedi. Bunun Zamanı Geldi Geçti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet